Alla inlägg under augusti 2010

Av Emma - 16 augusti 2010 14:22

Jag MÅSTE göra klart för er vem som är gammelmormor/gammelmorfar och vem som är gammelfarmor/gammelfarfar till Liam. Jag är verkligen trött på alla som påstår något annat för jag vet, och har hela tiden vetat, att det är som jag sagt.


Alltså!

Min mormor och morfar är Liams gammelmormor/gammelmorfar.

Min farmor och farfar är Liams gammelfarmor/gammelfarfar.

Dennis mormor och morfar är Liams gammelmormor/gammelmorfar.

Dennis farmor och farfar är Liams gammelfarmor/gammelfarfar.


Här har ni beviset där ni kan se vad er mormor och morfar samt farmor och farfar blir till ert barn.

http://sv.wiktionary.org/wiki/gammelmorfar


Alltså så blir Dennis mormor och morfar gammelmormor och gammelmorfar till Liam. Slutdiskuterat!



Av Emma - 16 augusti 2010 11:09

Det är min gosse expert på, att somna sittandes alltså. Igår kväll satt han hos sin pappa och mös. Satt och pratade och skrattade. Sen blev han lite gnällig så Dennis flyttade upp honom mer sittandes i knät. Då såg jag hur Liam helt plötligt började inta sömnläget med ögonen. Han tittade till lite men somnade till. Jag utbrast 'Men herregud, Liam sover ju'. Då vaknade han till lite :P Jag blev så förvånad. Men hur som helst så gick vi och la honom i sängen och han somnade på 2 röda. Lilla älsklingen.


Jag är hungrig. Jag tänkte vänta med att äta tills Liam somnat. Jag vet inte vad det är med honom men han är inte det minsta inne på att somna just nu. Vi har ju ändå varit vakna sen 9 och han brukar alltid vilja ta en tupplur efter ca 1½ timme. Men nää, tydligen inte idag. Jag lär få vänta med min mat ett tag till. Busungen.


Förövrigt säger han mamma och pappa nu. Dock blandar han orden lite så det blir *papmam'. Kanske han försöker se till så att vi inte bråkar om vad han säger först? En klok liten ung man har vi skaffat oss.


Jaja, jag får skriva lite senare. Känner att jag måste busa med Liam så att han blir riktigt, riktigt trött. :P


Ha en bra dag :)

Av Emma - 15 augusti 2010 16:20

Kan börja med att säga att jag mår definitivt som jag förtjänar idag. :P Men det va helt klart värt det. För jäklar vad kul vi hade.


Just nu städar jag. Kliniskt rent skall de bli. Dennis har diskat så i köket är det strålande rent nu. Jag har dammsugit, tvättat golv och dammat. Ska fortsätta inne i badrummet och sovrummet nu sen får det vara klart för idag. Nog för att man mår dåligt, men jag kan inte släppa allt som man kanske skulle gjort om man inte hade barn. Idag har jag faktiskt busat med Liam, sjungit, och nu städat. Liam ska inte drabbas pga att hans mamma gick ut och svira igår. Nä, nån måtta får det vara.


Nä, nu ska jag fortsätta städa. Dennis är iväg och handlar och när han kommer hem ska vi göra blåbärspaj. ;) Men innan dess lär vi nog försöka koka i ordning nåt i köket, för nu börjar min mage ropa efter mat.


Höres kanske senare. :)



Av Emma - 15 augusti 2010 10:40

Jag tror inte jag kan förklara med ord hur kul vi hade igår. men jag kan försöka ;)


Jag hade bokat bord på Harrys klockan 20 så vi promenerade in till stan runt 19.30 Vi beställde in mat och det va så gott. Jag åt gös med nån vitlöksmarinerad potatis till. Det va super. Vi drack gott och hade det jätte mysigt.

Efter att vi hade ätit tog vi oss till campingen. Där var det ett liveband som spelade. Eller ja, band och band, det var en :P Men han va skitbra. Han sjung massa gamla godingar och precis alla som va på krogen sjung med. Vi träffade lite bekanta som vi satt med och hade de jätte kul. Vid halv 1 tiden började vi gå hem. Det blev helt klart en riktigt jäkla bra kväll. Jag är så nöjd :D


Ahja, idag är jag seg. Väldigt trött. Men vi gick inte och la oss förrän vid 2 tiden och sen gick vi upp kl 8 idag. Men men, nu ska jag vila. Liam har precis somnat så han lär sova i nån timma innan det är dags för bus igen.


Hejdåå

Av Emma - 14 augusti 2010 11:45

Ja, åtminstone ett par timmar. Dennis och jag ska nämligen ut och äta. Det ska bli supermysigt. Det var verkligen inte igår som vi gick ut en lördag kväll bara vi två. Liam ska få vara hos sin mormor och morfar under tiden, men vi ska inte iväg förrän kl 20 så förhoppningsvis sover han redan då.


Dennis blev väldigt glad för alla fina saker han fick igår. Utav Liam och mig fick han ett whiskyglas, en kaffekopp som det stod 'Världens bästa pappa' på och en t-shirt som jag spontanköpte inne i stan igår. Tänkte på Dennis så fort jag såg den. Sen fick han finfina grejer utav sina svärföräldrar och min syster och hennes sambo.


Runt 14 tiden ska vi hem till mor och far och fika lite. Då blir det tårta. Det var nämligen ingen som orkade äta tårtan igår efter den maffiga middagen. Kräftor åt vi igår också. Både jag och Dennis fullkomligt ÄLSKAR kräftor.. havskräftor.. det är verkligen gott!


Nu ska jag göra mig i ordning lite. Jag la Liam i sängen för 10 minuter sedan. Misstänkte att han va trött och än så länge har jag inte hört ett ljud från honom. Mammas lilla älskling :)


Ahja, som sagt.. nu ska jag göra mig i ordning. Ha en bra dag.

Av Emma - 13 augusti 2010 15:34

Det slog mig just att det är en otursdag idag. Brukar fredagen den 13 innebära otur för er?

Av Emma - 13 augusti 2010 15:24

Jag håller på att försöka ändra färg på bloggsidan, men hur blir jag av med den gröna färgen som syns? Det ser ju tokigt ut när jag har grönt där. :P Någon som vet?


Just nu ligger Liam och sover. Jag ska väcka honom runt 4 snåret om han inte vaknat så att han kan få lite mellanmål och sen ska vi fram till stan och köpa present till moster Anna och en prinsesstårta till pappa Dennis. Ska även ta mig till systemet en tur. ;)


Herregud så det regnar. Hoppas det kan svara lite uppehåll när vi ska gå till stan sen.  Jag lär väl å andra sidan klara mig och Liam får ha på sig en jacka och regnskyddet till vagnen så ska det nog ordna sig.


Ahja, på nåt sätt känns det som att jag bara skriver. Jag vet inte vad jag ska skriva om, vill bara skriva lite men det blir mest massa onödig prat :P

Av Emma - 13 augusti 2010 10:30

Idag fyller Dennis år. Just nu är han iväg och jobbar. Tråkigt tycker jag, men han lär ju komma hem i någorlunda tid idag i alla fall. Ni kan inte gissa vad jag ska iväg och köpa då.. jooo prinsesstårta, Dennis älskar nämligen den tårtan. Vad gör man inte för den man älskar ;)

Även min älskade syster fyller år idag. Jag tror hon dyker upp till Lidköping senare under dagen. :)


Nu på morgonen har 'Bröderna Lejonhjärta' gått på tvn. Den är verkligen fin den filmen. Jag tänker på min storebror när jag ser den. Ett fint minne. Han tittade på den filmen ett antal gånger innan han lämnade oss här på jorden. För er som inte vet så miste vi vår älskade Jonas 1998 då han var sjuk i cancer. Jag kan skriva om det senare, eller imorn. Jag vet att det är många som mist någon i denna fruktansvärda sjukdom.


Ahja, nu ska jag ta det lite lugnt. Hade velat ha mer kaffe men mjölken tog slut och jag kan inte dricka kaffe utan mjölk: Det smakar ju skit. :p


Hej hej så länge

Ovido - Quiz & Flashcards