Alla inlägg den 19 augusti 2010

Av Emma - 19 augusti 2010 22:34

57 år senare och här sitter jag, färdig med tvätt, städning och diskning. Ja, ni kan väl inte annat än att hålla med om att jag är riktigt duktig? Tänkte väl de.


Liam hade det så bra hos sin mormor och morfar men runt 18.15 ringde min far och sa att Liam började bli riktigt sömning. Jag vill ju gärna amma honom innan han somnar så det var bara att pallra sig hem till föräldrarna. När jag kom hade han vaknat till lite men jag satte mig och ammade honom och sen gick vi hem med följe utav min mor. Det tog inte lång stund så stensov gossen. Dock vaknade han ju när jag flyttade över honom till sängen, skrutten. :P Men han somnade om snabbt, som tur var.


Ikväll har jag inte gjort mycket. Vi fastnade framför 'Ghost Whisperer'. Tusan vad bra den serien är. Men alltid så sorglig. Idag satt jag och snyftade och det kändes i hjärtat när den lilla pojken hade dött. Usch, jag hatar när barn dör i serier, så hemskt. Men det slutade lyckligt. Så fint. Längtar till nästa torsdag.. :D


Mmm, har fått tag på ett sköljmedel som luktar alldeles ljuvligt. Kan inte sluta lukta på våra nytvättade kläder.


Förresten, karln och jag MÅSTE inskaffa en ny tv-bänk. Ingen skit nu va.. vi vill ha nån bra med lite hyllor och lådor så att vi får undan dvd-spelaren och playstationet (stavas det så?) samt andra grejer. Nån som vet vart dom kan sälja någon bra tv-bänk?


Nä, nu skall jag göra mig i ordning för sängen. Hörs imorn. Gonatt

Av Emma - 19 augusti 2010 15:29

Liam hade somnat förut när jag kom in för att gosa. Det måste ha gått på 3 sekunder. Han hade somnat så sött på magen. För ett tag sen vaknade han så vi har suttit på hans aktivitetsmatta och lyssnat på musik och busat. Efter ett tag ringde det på dörren och jag gick bara för att öppna, ja då vart Liam jätte arg, han ville minsan inte sitta på mattan helt själv, dumma mamma tänkte han nog :P Det var i alla fall Liams mormor som kom för att hämta upp honom. Jag ska ju nämligen städa, och jag kan inte fly!


Jag ska börja med att sortera tvätt och efter de sätta på en maskin. Men allra, allra först ska jag sätta på kaffe. Sen måste jag förbereda bra musik.. men tror jag ska ha på radion. Hög volym, det är de bästa.


Jag måste packa också, för imorn åker vi ju till Kungsbacka. Puhuu, är trött innan jag ens börjat med alla måsten. Tydligen är det jätte varmt här hemma också sa mamma. Så nu kör jag på korsdrag rakt igenom.


Ahja, jag får väl börja.. fint skall de bli! Ska ta mig en svängom med dammsugaren snart, tjohooo ;)

Av Emma - 19 augusti 2010 13:07

Jag är så trött idag. =/ Antar att det är vädret som gör att man blir så trött och seg. Jag känner mig uttråkad också. Känns som jag måste göra nånting, men jag orkar inte. Och jag känner inte för att varken städa eller tvätta idag. Hur ska detta gå?


Liam ligger i sängen. Han har nyss fått mat och förhoppningsvis somnar han en vända. Han verkar väldigt trött. Vi har varit ute och gått och även varit på lekplatsen och gungat. Han blir så glad när han får gunga. Skiner upp som en solstråle, älskade hjärtat :)


Jag måste städa.. bara måste. Det ser för jäkligt ut nu här hemma, IGEN! Jag städar ju varje dag. Tror minsan det är nån som kommer hit om dagarna när vi inte är hemma och stökar ner.. något annat alternativ finns inte. :P


Nä, jag lär gå och pussa lite på Liam. Han är inte jätte nöjd i sängen. Får ta och sätta oss i soffan lite och kramas i stället. Det är mycket bättre. Dock försvinner inte mitt måste till att städa.. så typiskt. Kan inte någon annan städa åt mig idag?



Av Emma - 19 augusti 2010 09:32

Okej, det kanske hade kunnat få vara lite sol nu på förmiddagen, men eftersom att det är städdag och tvättdag i eftermiddag så gör det mig inget att det är regn ute. :P Dock lite synd om Liam. Jag hade ju planerat att vi skulle till lekplatsen och gunga. Det får nog bli en sväng dit ändå.


Idag gick vi upp kl 8. Jag var verkligen trött, men det gick över snabbt när jag fick lite kaffe :)


Liam sover igen och jag sitter och dricker kaffe och snokar runt på internet. Ska nog ta mig något ätbart snart också.


Imorn är det ÄNTLIGEN fredag igen. Dennis brukar sluta tidigt och det är mysigt att ha honom hemma om dagarna. Imorn åker vi till Kungsbacka (tror jag). Jag antar att min karl vill iväg och fiska, vilket han självfallet kommer få.. bara jag får gå på Kungsmässan ;)


Förresten, vi hade myskväll igår. Vi åt kräftor, vitlöksbröd (hemmagjort av Dennis) och drack lite vitt vin. Dessutom kom Dennis hem med en blomma till mig igår. Han är ju en riktig charmör.


Men som sagt, vi hörs senare. Hejs

Ovido - Quiz & Flashcards