Alla inlägg den 18 augusti 2010

Av Emma - 18 augusti 2010 22:18

Det har jag ingen :P Men jag skulle vilja ha, och idag har minsan jag och min pappa varit iväg och kikat på många fina kameror. Hittade en som verkar vara riktigt bra. Nu håller jag bara tummarna för att jag får den i födelsedagspresent. Eller någon annan kamera. Eller något helt annat. Jag blir glad för allt, men en kamera.. ja det vore helt klart inte fel :P


Idag fick jag sovmorgon. Eller ja, sovmorgon och sovmorgon, jag gick upp kl 8, men eftersom Liam ville upp kl 7 och Dennis tog honom då så kan man ju säga att jag faktiskt fick sovmorgon :P När jag väl skulle upp kom Dennis in med kaffe och smörgås på sängen. Tjohoo silken karl jag :D


Vid kvart i 10 åkte vi iväg till Liams gammelmormor och gammelmorfar. Liam skulle nämligen vara där ett par timmar idag då jag och Dennis skulle åka ut i våran fina båt. Vi hade en himla tur med vädret och jag låg och pressa mest hela tiden :P Det som skulle bli mulet.. icke sa nicke. Vädret har varit kanon hela dagen.

När vi kom tillbaka från sjön blev vi bjudna på mat och sedan fika. Efter det fick vi ta vårt pick och pack samt vår son och åka hem igen. När vi kom hem gick jag ut och gick, köpte mig en tidning, 'Glamour', och sen gick vi till lekplatsen och gunga. :)


Ikväll somnade Liam klockan 18.30 Han var helt slut lilla älsklingen. Jag försöker alltid hålla honom vaken till 19.00 men en halvtimme hit eller dit spelar ju ingen större roll. Klart gossen får sova om han är trött.


Nu ska jag nog snart dra mig till sängen och läsa min tidning.

Ha en bra kväll. Hejdåå

Ovido - Quiz & Flashcards