Alla inlägg den 25 augusti 2010

Av Emma - 25 augusti 2010 21:03

Den har sakta men säkert kommit krypande nu under kvällen. Jag kommer må riktigt dåligt första natten jag ska sova hemifrån, utan min lilla pojke. Jag vet att det kommer gå bra men jag kommer verkligen sakna Liam. Det finns ingen i världen som någonsin kommer förstå den stora kärlek jag känner inför mitt barn. Jag älskar honom mer än nånting annat i hela världen och jag kommer alltid göra allt för honom. Han ska ha det bra. Min lilla, lilla älskling <3


Men visst borde jag klara att sova hemifrån? Det handlar om 2 nätter i månaden. Det är väl självklart att jag klarar de.


Liam sover sen kl 19. Dennis har nyss lagt sig. Han ska vara i Skövde kl 05.30 imorn bitti, stackarn. Jag sitter uppe själv och tittar på 'Fångarna på fortet' som back in the days :P


Ikväll har vi ätit kantarellsmörgås och sen spenatsoppa med ägg i. Riktigt, riktigt gott. Nu är jag proppmätt :) Nu ska jag fortsätta kolla på tvn och även göra lite smörgåsar som Dennis kan ha med sig imorn. En riktig hemmafru är jag som brer smörgåsar åt min karl. Alla önskar att dom hade nån som mig, right? ;)


Hejdåå

Av Emma - 25 augusti 2010 16:16

Ja, inte alls pjåkigt om ni frågar mig. Som ni vet ska jag bara jobba 2 dagar på 1 månad, låter väldigt fjuttigt och litet, men jag är nöjd för jag kom minsan upp till 25 % i månaden vilket jag inte tycker va alls så dåligt. Trodde faktiskt inte jag skulle komma upp i mer än kanske 15 % så detta kommer bli strålande bra.


Vi har varit på kommunhuset idag och hämtat papper som man måste skicka in för att få en dagisplats. Varför är man jämt så jäkla seg med att skicka in sånt där? Allt är ju så lätt att fixa och hur skönt är det inte att ha en plats fixad när det väl gäller? Jag ska nu ta tag i detta, titta vilka dagis jag kan tänka mig att sätta min son på och hoppas på att jag får de jag väljer som förstaval.


Jo, ni ska få höra en rolig sak. Liam har lärt sig att dricka välling. Han är så himla duktig. Synd bara att han bara dricker vällingen om han får äta gröt samtidigt, knäppisen :p Jag ska allt vänja honom vid vällingen så att han kan lära sig. Välling ska ju vara gott. Förstår inte varför han ska vara tvärtemot och inte tycka om välling.


Idag har vi för övrigt ändrat mat-schemat för Liam - ja vi har ett sådant. Det är faktiskt himla skönt att ha exakta tider när det kommer till maten. Nu är det två burkar mat som gäller om dagen, sen ska jag flytta gröten från klockan 18 till 18.30 i stället. Kanske inte var så intressant för er :P


Förresten, en sak ni gärna kan få hjälpa mig med är att komma på ett bra träningsschema. Jag MÅSTE börja träna. Jag måste träna mage, jag måste träna rygg, jag måste få upp kondition.. ja, jag måste ta mig tusan träna hela mig. Jag ska börja gympa nu till september, bra va?

Ge mig gärna ett träningsschema som jag kan följa här hemma.


Nu måste jag börja fixa i ordning mat till lilleman. Jag skriver senare.

Av Emma - 25 augusti 2010 09:00

Kan ni tänka er? Såhär enkelt är det. Jobbet är mitt och jag kommer börja den 11 september och köra hela dagen och natten till den 12. Ni anar inte hur bra det känns men även lite läskigt, så klart. Det är första gången jag ska sova utan min lilla gosse, men jag VET att detta kommer gå bra, det bara måste gå bra. 2 nätter i månaden kommer jag sova på annat håll. Jag kommer vara ca 5 minuter hemifrån så är det nånting kan jag komma loss från jobbet.

Nu känns det så jäkla gött. Bara att komma igång. Och på jobbet där jag vill vara. Där jag trivs. Där vi har kul och där vi kommer överrens. Ja, ni förstår väl själva hur bra detta känns? :D


Har jag berättat att jag jobbar som personlig assistent inom vården? Innan jag gick på mamma-ledigt jobbade jag på ett gruppboende men eftersom det bara var ett vikariat var det inget jag fick komma tillbaka till. Nu ska jag alltså börja igen och jag ska jobba hos en som är yngre.. det är exakt det jag vill jobba med. Och personen i fråga vill ha mig där. Det känns skitbra. Jag är oerhört tacksam att jag har jobb och att jag får komma dit igen.


Ahja, nu ska jag ge Liam lite gröt innan han ska ta en powernap. Ville bara uppdatera den glada nyheten för er kära vänner ;)


Hörs sen. Hejsvejs

Ovido - Quiz & Flashcards