Alla inlägg under augusti 2010

Av Emma - 9 augusti 2010 20:27

Jag for iväg och köpte mig en skjorta på Gina förut. Var ju på stan med mamma tidigare under dagen och hängde då undan detta vackra ting. När jag kom hem ångrade jag mig att jag inte köpte skjortan men jag ville fråga Dennis först. :P Dennis tyckte dock att jag kunde få unna mig den fina skjortan eftersom att han ska få unna sig en båt.


Här har ni en bild på den fina skjortan.

  



Nu ligger Liam och sover sen 2 timmar tillbaka. Han är för redig min son. Jag är så oerhört stolt över honom. Han har förövrigt börjat säga mamma och pappa. Han säger "mamama" och "papapa", och självklart är det mamma och pappa han säger, vad annars? ;)

Liam hasar sig fram genom hela lägenheten utan problem nu. Det går så fort så ni anar inte. Det är så roligt att han gör såna framsteg på så himla kort tid. Man kan inte annat än att vara stolt över den finaste människan på denna jord. :)


Jaja, nu ska jag snoka omkring lite här på nätet och njuta av tystheten och lugnet. Imorn är vi på G igen, Liam och jag. Då ska vi ju träffa Rebecca och Wira och gå iväg till öppna förskolan. Hoppas det är något att ha :)


Gokväll på er :)



Av Emma - 9 augusti 2010 13:12

Regn, regn, regn.. jag har redan tröttnat. Hur ska det bli i höst om man inte ens kan stå ut med regn 1 dag? Det som är bra sådana här dagar är att man kan passa på att storstäda, och det ska jag alldeles strax göra. Dammsuga, byta lillemans sängkläder, damma, tvätta golven, diska och plocka undan allt som kan tänkas roligt för Liam att få tag på. :p


Nu på förmiddagen var vi iväg till stan med mamma och kika lite. Liam fick sig två par nya byxor och en tröja, mycket behövligt. Tror inte jag nämnde igår om det jag köpte på Kapp ahl? Dom hade ett fint erbjudande då man fick köpa ett par byxor och en långärmad body för 179 kr. Det tyckte jag var billigt. Liam fick sig även en söt mössa som han kan ha till hösten.


Imorn ska vi träffa Rebecca och hennes dotter Wira. Det blir nog att vi går till öppna förskolan och ser om det är något att ha. Ska bli väldigt kul. :)


Vi ska förmodligen köpa båt. Eller ja, Dennis ska. Fast den kommer ju vara min också, så klart :P


Nä, nu får jag sluta skriva här, försöker bara få slippa städa. Jag återkommer senare.



Här har ni bodyn och byxorna som Liam fick igår. :) Ska ta bilder på resten senare.


    

Av Emma - 8 augusti 2010 12:57

Jaha.. då var det söndag och den sista dagen på Dennis semester. Tråkigt. Vi har haft en så bra semester och jag vill inte att den ska ta slut.


Igår kom Sara hit. Det var riktigt trevligt. Vi gick och åt pizza och sen gick vi till lekplatsen i stadsträdgården. Liam fick gunga och som han skratta. Han tyckte det var så roligt och han skratta så han kikna. Sen träffade han en liten tjej som hette Stina på lekplatsen som var 7½ månad gammal. Dom satt mittemot varandra och Liam bara tittade på henne medan hon satt och skulle ta på honom hela tiden. Så fort hon närmade sig med handen över Liams mun räckte han ut tungan. Dom var så söta. :)


Idag ska jag gå till Kapp ahl. Ska se om dom fått in några fina och tuffa byxor som jag kan köpa till Liam. Vi lär köpa strl 80 så att han kan ha det till hösten/vintern. :)


Nu har jag målat naglarna. Ska strax sminka mig lite och sen vänta på att Liam ska vakna. Först ska han få mat och sen blir det en snabb promenix till Kapp ahl. Jag känner mig verkligen trött idag. Jag hoppas att det kan hjälpa om jag får komma ut lite. Kanske vi ska ta en sväng till lekplatsen också. Allt för min son. Han tyckte ju att det var så kul och det värmde verkligen i mamma-hjärtat att se honom skratta och vara så glad. Klart att han ska få gunga varje dag om han vill det <3


Jag har den bästa familj man kan tänka sig. Jag är så lycklig.

Av Emma - 6 augusti 2010 18:15

Mina killah-jeans passar :D Jag köpte två par jeans efter de att Liam kom till världen (kanske korkat eftersom att jag rasade ner i vikt efter det). Jag hann använda jeansen max 2 ggr och sen var dom alldeles för stora. Idag har jag tvättat dom båda i 95 grader. Jag har bara provat det ena paret än så länge och dom sitter som smort :D Det var mina favoriter så det är ju skitbra att dom passar. Ska strax prova dom andra och jag håller tummarna för att även dom blev lite mindre i min tvätt.


Jag var bara tvungen att dela med mig av min lycka.


Jag tänkte ta mig en varmt dusch strax och sen ta mig en promenad. Dennis är fortfarande ute, men jag antar att han gått hem till min mamma och pappa så jag får väl ta och promenera dit. Men innan de skall jag promenera i 30 min. Och snabbt ska jag gå. Behöver all energi känner jag.


Ha en finfin kväll. Det ska jag och min killah-jeans ha :P

Av Emma - 6 augusti 2010 17:16

Yes! Dom lagade vagnen direkt. Vi slapp alltså att vänta på någon ny. Sån tur :)


Vad trött jag varit idag. Antar att det är vädret. Och att jag haft så mycket att fixa här hemma idag. Imorn ska jag bara ta det lugnt.


Just nu är Dennis ute och går med lilla Liam. Jag tänkte nog slinga mitt hår sen. Tror jag. Det beror ju på om Dennis orkar hjälpa mig för jag fixar ju inte att gör adet själv.


Ahja, nu skall jag göra annat. Puss hejs

Av Emma - 6 augusti 2010 10:15

Jaha, nu var man hemma igen efter en vecka hemifrån. Vi har varit i Kungsbacka och varit hundvakt åt Dennis mammas hund, han är ju för söt den hunden. Från i söndags har vi varit i Kungsbacka och igår kväll kom vi hem. Vilken semester vi haft. Helt klart den bästa nånsin. :) Daftö var helt underbart. Sånt fint ställe. Och trots att min lilla älskling var sjuk så gick allt så bra. Han var så redig. Antagligen så var det tredagarsfebern. Men antagligen gjorde det ont i tandköttet också då han älskade att ha dom iskalla bitringarna i munnen och gnugga emot.


Som sagt, Daftö var helt underbart. I förrgår åkte jag med Dennis och min lillebror ut på havet i Christofers båt. Det var riktigt skoj (trots att båten är långsam;) hehe! Vi fiskade iaf makrill ute på havet och jag fick upp ett par stycken. Riktigt skoj. :)


Nu har vi kommit hem och självklart har vi massvis med tvätt och jag måste dammsuga hemmet. Liam tar ju sig fram överallt så nu får det inte vara ett dammkorn på golvet. Jag tror faktiskt han snart kommer börja krypa. Han har helt klart kommit på tekniken.. nu ska han bara lära sig att ta sig framåt i krypställning.


Dennis är iväg till babyproffsen med våran vagn nu. När vi var på Daftö gick helt plötsligt inte vagnen att få ner i liggläge utan vi kunde bara ha den i sittläge. Så kan vi ju självklart inte ha det. Dennis fixade en nödlösning så det fixade sig men jag vill ju naturligtvis ha en hel vagn som inte innebär några som helst risker för min son. Hoppas det finns en vagn inne. När vi köpte vår vagn för 2 veckor sen tog vi den sista i just den färgen och jag vill inte ha någon annan. Skulle dom beställa en ny skulle vi få vänta till september månad sa hon då. Jag hoppas verkligen inte att vi ska behöva vänta till september om vi nu får en ny.


Jaja, nu ska jag ner och sätta på en ny maskin medan Liam ligger och sussar så sött i sin säng. Ha en bra dag så kanske vi hörs sen. :)

Av Emma - 1 augusti 2010 09:49

Min son har feber. Det började igår natt. Han vaknade och började gråta hysteriskt. Han kunde inte somna och jag blev irriterad för jag var ju så trött. Det gick ut över Dennis och säkert Liam också. Vi upptäckte senare under dagen att han hade feber. Ca 38,2.. inte konstigt att han var ledsen. Antagligen är det någon tand som är på g upp. Klart att han har ont. Jag ångrar mig bittert över mitt hemska temperament som jag hade igår natt.. Liam är ju bara ett barn och han kan ju inte tala om för mig vad som är fel, och inte är det ju Dennis fel heller. Jag ska ALDRIG mer bli irriterad om Liam vaknar på natten och inte kan sova. Fy på mig!!


Inte nog med att Liam har feber och mår dåligt. Jag har fått en sån där munblåsa, Afte, som det så vackert heter. Ont är bara förnamnet på denna förbannelse. Har läst lite om det för att försöka förstå varför just jag får det. Man kan få det vid stress, trauma, allergi och sen kan det ju även vara ärftligt. Jag tror det handlar om ärftlighet hos mig. Jag tackar och bugar för att jag fick den stora äran att också få afte :P


Idag kanske vi ska till Daftö. Det beror helt på hur Liam mår senare idag. Om han fortfarande har feber och mår dåligt så åker vi inte förrän imorn. Jag vill ju att min lilla plutt ska må bra.


Förresten, igår fick vi se lilla Lea. Om hon var söt? - JA. Den sötaste Lea i världen.


Nu ska jag ta det lite lugnt. Dricka kaffe, äta lite frukost och beklaga mig om min dumma munblåsa inför stackars Dennis som knappt fått höra något annat än klag och irritation komma ur min mun dom senaste dagarna.


Jag vet inte hur det kommer vara med internet på Daftö, men finns det nät kommer jag uppdatera. Ha det så bra så länge. :)

Ovido - Quiz & Flashcards