Alla inlägg under september 2010

Av Emma - 6 september 2010 21:49

Idag va jag med min morbrors fru och tränade. Det var verkligen skit kul att ÄNTLIGEN komma igång. Men det känns. Hela kroppen är en ond börda just nu och värre lär det väl bli? Morgondagen ser jag kanske inte fram emot så jätte mycket :P Dock har jag spikat in träning klockan 18.00 varje dag. Får börja med de tills jag köpt mig ett träningskort. Jag ska banni mig iväg 2-3 ggr i veckan, det är mitt mål!


Idag har Liam ställt sig upp. Ja, det är sant :D Jag satte honom ner i spjälsängen medan jag höll på och sorterade kläder och helt plötsligt ställde sig min lilla gosse upp. Han va för söt, lilla älsklingen <3 Tänk så fort dom lär sig, dom små liven :)


Imorn ska jag och Liam få besök utav mamma/mormor och hennes nära vän Marita :) Det ska bli jätte trevligt. Men först ska mamma/mormor och Liam ut och gå och då ska jag cykla iväg till stan och boka in en ansiktsbehandling ;) Ska bli såå underbart skönt. Har verkligen den bästa pojkvän man kan tänka sig ;)


Nu ska jag slappa. för TUSAN vilken träningsvärk jag har :S Gokväll sötnosar!

Av Emma - 6 september 2010 09:34

Idag gick vi upp runt 8 tiden. Jag gjorde i ordning lite välling till Liam och så satte vi oss i soffan och hade de mysigt. I vanliga fall får han gröt på morgonen men vill vänja honom vid vällingen. Jag läste i en bok att man kan ge välling max 3 ggr om dagen . Det kommer antagligen bli max 2 ggr för Liam, men vissa dagar kan de nog bli undantag, så klart :) Sånt där händer ju. Vi tänker dock köra de som en kvällsgrej framöver.


Nu har jag nyss ätit frukost. Knäckemackor med ost och skinka. Hur kan det vara så otroligt gott? Trodde faktiskt inte de skulle smaka så bra, but it did!


Idag ska vi ta en promenad med Linda :) Sen har vi absolut inget inplanerat. Jag skulle behöva städa i en hylla vi har här hemma för just nu ligger de bara massa saker inkastat och de ser inte så trevligt ut.


Förresten.. jag är så nöjd med min kamera. Den är skitbra. Har ju verkligen världens bästa föräldrar!

Jag sitter även i mina nya träningskläder som jag fick utav min älskling. Han går ju inte av för hackor han heller ;) Jag älskar honom!


Nu ska jag fortsätta kolla lite på tvn innan de blir dags för promenad :) Ha en bra dag!





Av Emma - 5 september 2010 08:25

Igår hade jag en riktigt bra dag :) Är otroligt nöjd med alla fina saker jag fick. Trodde aldrig jag skulle få så mycket. Allt va riktigt bra igår.


För det första - Min älskade lilla son har lärt sig att dricka välling. Jag är verkligen glad för de. Visst, de hade inte gjort någonting om han inte hade tyckt om de, men visst underlättar vällingen en hel del. Han är för redig <3 Nu på morgonen fick han 220 ml välling, utav mig, och det gick jätte bra :D

Får väl tillägga att vi ger päronvälling. Jag tänkte att det kanske skulle smaka bättre än vanlig välling, en ren chansning som gick hem :D


Men igår.. dagen va så bra. Fick så fina saker. Jag nämnde ju presentkortet och skorna jag fick. Senare under dagen, när vi va hemma hos mamma och pappa, fick jag två prydnadssaker till en ljusbricka (vet inte alls hur jag ska förklara vad det är) :P Sen fick jag träningskläder utav min älskling :) och sen en kamera utav mina älskade föräldrar. Fattar ni, en kamera? :D Nu kan jag äntligen lägga upp lite bilder. Jag är fruuuuktansvärt nöjd.


Nu måste jag sluta här, annars lär Liam riva hela hemme.. min lilla vilding <3

Av Emma - 4 september 2010 14:31

Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag? - Nej det är ingen vanligt dag för det är Emmas födelsedag

HURRA HURRA HURRA!!


Ja, då blir man riktigt, riktigt gammal idag. Det känns som vanligt så det där med att man bara blir äldre tror jag inte på. Känner mig lika ung som vanligt ;)


Dagen började med att min älskade pojkvän serverade mig kaffe och lite senare gjorde han en riktigt fin frukost. Sen fick jag ett kuvert och i det låg det ett presentkort på en salong där jag ska få välja en behandling. Jag har nog redan bestämt mig för att ta Peeling, ansiktsmask, ansiktsmassage och handmassage. Har alltid velat blir ompysslad i ansiktet och ansiktsmassage är ju juvligt :)


Nu på förmiddagen var jag på stan med Dennis (han var med en stund), Liam och mamma. Jag fick välja ut ett par träningsskor i födelsedagspresent utav mina äslade föräldrar. Det blev ett par snygga Reebok.. nu känns de genast mycket roligare att ta tag i träningen :)


Om ett par timmar ska vi hem till mamma och pappa å fortsätta fira min stora dag. Mormor och morfar ska komma dit. Men stora kalaset för släkt och rajtantajtan blir nästa helg då jag ska fira tillsammans med min syster.


Men men, ha en bra dag för det tänker jag ha :)

Av Emma - 3 september 2010 17:40

Jag måste städa, men jag orkar inte. Känner inte för det. Har ändrat lite på möblerna i vardagsrummet. Flyttat en golvlampa, som Liam JÄMT är på, till andra sidan av rummet. På det stället brukar han aldrig vara så jag hoppas han låter bli att hasa sig dit även nu.


Snart kommer Dennis hem. Trodde han skulle komma hem för jätte länge sen men så blev det inget med :( Så tråkigt.


Förresten, satte ner Liam i sängen förut, fast han råkade hamna på knä i stället.. men då ställde han sig upp i sängen som ingenting. Man slutar aldrig förvånas av dessa små varelser :) Dock så stod han ju redan på knä när han drog sig upp å ställde sig på fötterna. Dröjer nog inte alls lång tid innan han drar sig upp på knä för att sedan ställa sig upp på fötterna.


Måste även berätta att jag köpte päronvälling till Liam förut. Alltså, jag tror inte Liam spottar ut vällingen för att han tycker det är äckligt, utan för att han tycker koncistensen är konstig att dricka. Ger jag vällingen på en sked smaskar han i sig det som om det är det godaste i världen. Hur som helst så provade vi päronvällingen förut och det va nog en liten förbättring. Han drack ca 40 ml. Vi ska öva varje kväll fram till nästa lördag. Så länge han inte skriker eller blir vansinnig är det ju ingen fara. Nu när jag ger honom gapar han efter mer så fort jag tar bort flaskan, så lite gott måste det ju vara.


Ahja, nu ska jag fortsätta städa. SUCK!

Av Emma - 3 september 2010 10:08

Har ni hört talas om bokskorpion någon gång?

Det hade inte jag, fram tills igår. När jag va inne i badrummet så såg jag ett pyttelitet kryp rusa omkring på golvet.. snabb som attan va den :P Så såg jag att den hade klor. Jag ropade på Dennis som plockade upp den och vi stod och inspekterade den. Jag har aldrig sett ett sånt kryp. Jag sa till Dennis att det såg ut som en miniskorpion. Dennis gick och sökte på google om vad de kunde vara, och mycket riktigt, det va en bokskorpion. Häftigt va?

Dom är tydligen väldigt ovanliga, men man ska ta vara på dom då dom äter kvalster, vägglöss och andra äckliga djur. Kanske man skulle lägga den i sängen en vända? :P


Just nu ligger min lilla plutt och sover och jag sitter här och dricker kaffe. När Liam vaknar ska vi gå till affären och köpa blöjor.. Vi hade bara två kvar och jag glömde helt bort att köpa det igår :/


Men men, nu ska jag fortsätta göra ingenting en stund till. Hörs senare.

Av Emma - 2 september 2010 22:16

Vi kom iväg på handledarkursen ikväll, som tur va!

Men hur jäkla onödig är inte denna kurs? Visst, okej, jag kan förstå att trafikverket anser att dom som ska bli handledare bör kunna det som hör till i trafiken, men det ska väl inte ta 4 timmar att lära ut? Allt hade kunnat gå på 1 timma, max.

Men nu ska jag inte klaga. Vi kom iväg på kursen, jag fick gjort mitt syntest och allt är inskickat och klart. Snart är jag ute på vägarna, tjohooo ;) Vet inte om jag sagt det men jag SKA ha mitt körkort till juli nästa sommar.


Förresten, jag fick som sagt göra ett syntest idag. Det va ju ett väldigt simpelt test men fan va dåligt jag ser på mitt ena öga. Det högra tror jag de va. Hon som gjorde testet bad mig kolla på tionde raden och jag såg inte en bokstav. Sen bad hon mig att läsa femte raden och det va väldigt suddig men jag tyckte mig se vilka bokstäver det va, men de va helt fel :P Fjärde raden såg jag dock.

Sen testade vi det andra ögat och det såg jag skitbra på. När hon frågade om tioende raden var det klart och tydligt och jag hade kunnat läsa de allra minsta bokstäverna om de va så.


Hur som helst, jag har ju ett par glasögon som jag använder när jag ser på tv och tjejen som gjorde testet sa att jag kunde avgöra själv om jag ville ha glasögon på mig när jag körde. Det va tydligen inte nödvändigt då jag ser jättebra på ett öga och då ser vad som händer i trafiken. Onödigt för er å veta men så var det :P


Imorn är det den 3 september vilket innebär att det är 1 dag kvar tills jag blir 22. Känns avlägset. Känns som jag va 17 år nyss. Men det ska bli trevligt att fylla år. den 4 september är det ju prick ett år sedan jag fyllde sist ;)


Imorn ska vi inte göra nånting. Absolut ingenting. Vi har inget som vi måste göra i alla fall. Jag ska tillbringa hela dagen tillsammans med min underbara son. Vi ska upp på vinden och plocka fram mina höstskor och hösttröjor. Det kan bli ett mysterium för vart tusan har jag lagt dom sakerna?

Hmm.. det får jag sova på. Gonatt vänner :)

Av Emma - 2 september 2010 14:20

Nu har hösten kommit. Det ser ut som världens sommardag ute för solen skiner och himlen är blå MEN vindarna är kyliga och det är faktiskt ingen direkt värme idag. Jag gillar det, de är något speciellt med hösten. Nu är det mörkt om kvällarna och det finns inget bättre än att tända lite ljus och krypa upp i soffan med en kopp te. Jag har sagt det förr och säger det igen, alla månader har verkligen sin charm och vi ska vara glada att vi bor i Sverige och får uppleva alla årstidernas charm :)


Nu har vi varit ute och gått med Linda. Det va mysigt att ha på sig en tjockare tröja och njuta i solen som värmde i ansiktet. Bättre kommer det bli också. Förhoppningsvis är allt som det ska om 1 vecka :D


Idag ska jag och Dennis på handledarkursen då. Om nu Dennis hinner sluta i tid. Med oturen vi jämt har lär han inte kunna sluta i tid, tyvärr, men han gör ALLT för att dom ska hinna klar och att han ska kunna komma hem vid halv 5 så vi kan skynda oss iväg sen. Skulle kännas förjävligt rent ut sagt om det inte blir av denna gången heller :(


Nu ska jag göra lite käk, ge Liam lite mellis och sen ska vi busa lite innan han ska hem till sin mormor där han ska vara under tiden som vi är iväg.


Åååååh, nu ställde sig min gosse på knä. Han är så duktig. Han övar och övar och övar. Jag är världens stoltaste mamma till världens vackraste <3

Ovido - Quiz & Flashcards