Alla inlägg den 9 september 2010

Av Emma - 9 september 2010 21:37

Känner mig deppig. Eller ja, kanske inte. Men jag vill så gärna hitta en större lägenhet. Jag vill ge Liam ett eget rum. Ett rum där han kan ha sin säng, sina leksaker, allt som är hans, ett rum som är hans eget. Jag känner mig elak som inte kan ge honom det just nu. Jag vill så gärna hitta en större lägenhet, en lägenhet som vi ska trivas i, en lägenhet som vi kan kalla vårt hem.


Jag trivs här. Lägenheten vi bor i nu är fin på alla sätt, jättemysig och väldigt charmig, men den är för liten. Jag ångrar dock inte att vi flyttade hit. Jag trodde att det skulle bli bättre om vi flyttade hit, och det blev det, för jag trivdes inte i vårt förra hem.


Jag ska banni mig hitta en ny fin lägenhet. Det kanske kommer ta tid, men jag ska hitta en lägenhet där vi vill bo. Ingen idé att ta första bästa 3a eller 4a utan jag ska leta och hitta en lägenhet där jag vet att vi kommer trivas.


Nog om de.. idag va jag och hälsade på mitt gamla jobb. Det var väldigt trevligt. Kändes lite konstigt att gå in dit och inte behöva jobba. Jag saknar dom på de jobbet. Känns lite sorgligt att jag inte ska tillbaka dit och jobba nu då de jobbet jag hade där bara var ett vikariat =/

Men på lördag ska jag ju börja jobba på ett annat stället, på ett väldigt bra ställe. Jag har varit där förr och jag trivs fint där. Hoppas det kommer gå bra :)


Nu ska jag kika runt lite på nätet.. efter lägenheter, mitt nya intresse ;) Sen ska jag gå och lägga mig i sängen bredvid min älskling. Jag låg i Dennis knä förut och han drog sina händer i mitt hår och då insåg jag hur mycket jag saknar honom om dagarna och hur tomt det är hemma när han är på jobbet. Jag älskar honom. Han är världens bästa pojkvän och världens bästa sambo, min fina <3



Ovido - Quiz & Flashcards