Alla inlägg den 28 september 2010

Av Emma - 28 september 2010 21:00

Ja, dagen har varit fullspäckad med massa en massa måsten så nu sitter jag i lugn och ro med en kopp te och har kollat på idol :)


Öppna förskolan var ju dock inget måste, bara ett trevligt ting :) Tur vi gick dit så vi fick något skoj att göra idag. Liam tyckte det var kul. Han skrattade mycket åt Wira, men Wira skrattade inte åt Liam. Hon tyckte tvärtom att han var en väldigt otäck liten grabb idag :P


Efter ö.f så gick vi hem och tvätta, diska och städa. Har fortfarande en tvätt i maskinen, men sen är det klart. Äntligen! Fick dammsugit hela hemmet så det ser riktigt fint ut nu.


God mat blev det när Dennis kom hem. Lax i ugn :) Mmm, så smarrigt. Det äter vi minst en gång i veckan. Jag tröttnar aldrig.


Tänk att dagen gått så snabbt, trots att vi inte ens blev erbjudna lägenheten :P Jag lever på hoppet om den nästa lägenheten som vi faktiskt får veta om vi blivit erbjudna imorn. Kan va så att vi har en större chans på denna. Jag hoppas på de i alla fall. Och blir vi erbjudna den så hoppas jag verkligen att den är nåt å ha.


Imorn kanske vi ska träffa min och Liams favorit kompis. Hoppas på de :) Blir att vi kanske går fram på torget imorn och tittar lite. Finns ju så mycket fina grejer där. Nåja, nu skall jag göra annat. Ha en bra kväll. Hej hej

Av Emma - 28 september 2010 11:02

Vi blev inte ens erbjudna lägenheten. Ja då fattar ni hur låga poäng vi faktiskt har. Ni förstår, först måste man göra en intresseanmälan på en lägenhet man är intresserad av, sen får man vänta ett x antal dagar innan man får veta om man blir erbjuden den. Blir man erbjuden den måste man gå iväg och kolla på lägenheten för att sedan svara på om man vill ha den eller ej. Svarar du att du vill ha den dröjer det ytterligare ett x antal dagar innan du får veta om du faktiskt fått den. Fem personer blir erbjudna en lägenhet i taget, och jag va inte nån utav dom fem. 

Det är bara att hålla tummarna för nästa boende :)


Liam ligger och sover nu så jag ska strax ta mig en dusch och sedan sminka mig lite. kl 13.45 ska vi träffa Rebecca och Wira utanför öppna förskolan. Blir trevligt. Efter öppna förskolan tänkte jag gå och gunga lite med Liam och sen måste vi hem och tvätta.


Idag ska Liam få ha sin nya fleecetröja. Mys :) Undra vad man själv ska sätta på sig?


Ha en bra dag :)


Ovido - Quiz & Flashcards