Alla inlägg den 3 september 2010

Av Emma - 3 september 2010 17:40

Jag måste städa, men jag orkar inte. Känner inte för det. Har ändrat lite på möblerna i vardagsrummet. Flyttat en golvlampa, som Liam JÄMT är på, till andra sidan av rummet. På det stället brukar han aldrig vara så jag hoppas han låter bli att hasa sig dit även nu.


Snart kommer Dennis hem. Trodde han skulle komma hem för jätte länge sen men så blev det inget med :( Så tråkigt.


Förresten, satte ner Liam i sängen förut, fast han råkade hamna på knä i stället.. men då ställde han sig upp i sängen som ingenting. Man slutar aldrig förvånas av dessa små varelser :) Dock så stod han ju redan på knä när han drog sig upp å ställde sig på fötterna. Dröjer nog inte alls lång tid innan han drar sig upp på knä för att sedan ställa sig upp på fötterna.


Måste även berätta att jag köpte päronvälling till Liam förut. Alltså, jag tror inte Liam spottar ut vällingen för att han tycker det är äckligt, utan för att han tycker koncistensen är konstig att dricka. Ger jag vällingen på en sked smaskar han i sig det som om det är det godaste i världen. Hur som helst så provade vi päronvällingen förut och det va nog en liten förbättring. Han drack ca 40 ml. Vi ska öva varje kväll fram till nästa lördag. Så länge han inte skriker eller blir vansinnig är det ju ingen fara. Nu när jag ger honom gapar han efter mer så fort jag tar bort flaskan, så lite gott måste det ju vara.


Ahja, nu ska jag fortsätta städa. SUCK!

Av Emma - 3 september 2010 10:08

Har ni hört talas om bokskorpion någon gång?

Det hade inte jag, fram tills igår. När jag va inne i badrummet så såg jag ett pyttelitet kryp rusa omkring på golvet.. snabb som attan va den :P Så såg jag att den hade klor. Jag ropade på Dennis som plockade upp den och vi stod och inspekterade den. Jag har aldrig sett ett sånt kryp. Jag sa till Dennis att det såg ut som en miniskorpion. Dennis gick och sökte på google om vad de kunde vara, och mycket riktigt, det va en bokskorpion. Häftigt va?

Dom är tydligen väldigt ovanliga, men man ska ta vara på dom då dom äter kvalster, vägglöss och andra äckliga djur. Kanske man skulle lägga den i sängen en vända? :P


Just nu ligger min lilla plutt och sover och jag sitter här och dricker kaffe. När Liam vaknar ska vi gå till affären och köpa blöjor.. Vi hade bara två kvar och jag glömde helt bort att köpa det igår :/


Men men, nu ska jag fortsätta göra ingenting en stund till. Hörs senare.

Ovido - Quiz & Flashcards