Alla inlägg den 14 september 2010

Av Emma - 14 september 2010 22:21

Vi har köpt nya blöjor till Liam. Samma märke som förr (libero) fast nu är det Up and go i stället för dom vanliga. Är det någon erfaren mamma som vet något om dom? Är dom bra?


Kom på att jag egentligen borde fixa mitt hår innan helgen. Vi ska ju på dop och jag vill kunna visa mig ute bland folk :P nä, skämt å sido, är faktiskt jätte nöjd med mitt hår men vore kul med lite ljusare. Kanske 3 nyanser ljusare så är jag nöjd sen, tror jag :P


Nåja, nu ska jag fortsätta se på idol.

Gonatt!

Av Emma - 14 september 2010 21:10

Det är rena djungeln att bestämma vilka man ska rösta på för många. För mig har det varit ganska självklart redan från början. Men vad jag ska rösta på håller jag för mig själv :)

Har ni bestämt vad ni ska rösta på?


Imorn kl 13.30 ska vi till bvc :) Ska bli riktigt spännande denna gång. Vi har ju inte varit där sen 6-månaderskontrollen och jag är så nyfiken på hur mycket Liam väger och hur lång han blivit. Har gissat att han väger runt 10,1-10,2 och är ca 75 cm lång. Men jag kan ha riktigt, riktigt fel :P

På eftermiddagen ska vi hämta Liams nya bilstol. Tjihooo! Nu ska vår gosse få sitta riktigt skönt och bekvämt när vi är ute och far. Han får ju premiär-sitta imorn men det riktiga åket blir på fredag då vi ska åka till Kungsbacka :)


Nu ska jag strax sätta mig och titta på idol som jag spelat in och äta lite kanelbullar. Känner mig lite ledsen. Vill att allt ska ordna sig.


Gokväl!!


Ovido - Quiz & Flashcards