Alla inlägg den 26 september 2010

Av Emma - 26 september 2010 22:36

Gokväll!

Har ni haft en bra helg? Det har jag. En väldigt bra :) I lördags åkte jag, Dennis och Liam till hökensås. Där mötte vi upp mina föräldrar och min lillebror som var där och campade i husbilen. Jag och min lilla familj skulle bo i en liten stuga. Pytteliten stuga. Den såg ut som en lekstuga, haha :P Men det var faktiskt jätte mysigt att sova i den. I början var jag lite skeptisk men jag sov som en liten prinsessa i natt och det var inte bara jag som sov gott, Dennis och Liam verkade sova som två gulliga prinsar :)


Igår gick jag, Liam och mamma/mormor ut och gick. Mamma hittade drygt 10 riktigt gigantiskt stora kantareller. Har nog aldrig sett så stora så det var lite roligt. Vi hittade några mindre kantareller också.

Eftersom det gick så bra att hitta kantareller igår så tog vi en runda i skogen idag allihopa. Och OM vi hittade kantareller (trattisar dock men ändå). Mamma fick ihop en halv stor ica-kasse, Dennis och Alfred varsin full fryspåse och pappa och jag gick mest med vagnen men vi fick ihop en halv fryspåse. Mamma berättade nu på kvällen att deras matbord var helt fullproppat med trattisar så imorn måste jag dit och ta bild :P


Imorn är det träningspass igen och då ska jag passa på att köpa mig ett tre-månaders träningskort. Har ju tänkt öka träningen till 2-3 träningspass i veckan. Måste ju iofs hitta något som passar mig men jag tycker det mesta inom gymping är kul så det ska nog inte bli några konstigheter.

Ska även gå till H&M imorn och kolla efter en mjukisdress. Stör mig dock nåt djävulskt på att vuxenkläderna ligger på undervåningen och ska man ta hissen måste man be en personal som då tar in en bakom typ 20 stängda dörrar för att komma fram till den förbannade hissen. Sen måste man även be om hjälp för att komma upp igen. Bedrövligt!


På tisdag ska jag och Liam förmodligen till öppna förskolan med Rebecca och lilla Wira. Ska bli mysigt. Va så längesen vi var där nu.


Nåja. Nu ska jag pallra mig ut till köket och göra lite smörgåsar till hjärtat mitt som han kan ta med sig till jobbet imorn. (Anledningen till att jag gör dom åt honom är att han måste gå upp runt halv 4-4 på morgonen och därför går han och lägger sig så tidigt på kvällen och jag tycker att lika gärna jag som är uppe längre kan fixa det åt honom)


Natti!


Ovido - Quiz & Flashcards