Alla inlägg den 4 september 2010

Av Emma - 4 september 2010 14:31

Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag? - Nej det är ingen vanligt dag för det är Emmas födelsedag

HURRA HURRA HURRA!!


Ja, då blir man riktigt, riktigt gammal idag. Det känns som vanligt så det där med att man bara blir äldre tror jag inte på. Känner mig lika ung som vanligt ;)


Dagen började med att min älskade pojkvän serverade mig kaffe och lite senare gjorde han en riktigt fin frukost. Sen fick jag ett kuvert och i det låg det ett presentkort på en salong där jag ska få välja en behandling. Jag har nog redan bestämt mig för att ta Peeling, ansiktsmask, ansiktsmassage och handmassage. Har alltid velat blir ompysslad i ansiktet och ansiktsmassage är ju juvligt :)


Nu på förmiddagen var jag på stan med Dennis (han var med en stund), Liam och mamma. Jag fick välja ut ett par träningsskor i födelsedagspresent utav mina äslade föräldrar. Det blev ett par snygga Reebok.. nu känns de genast mycket roligare att ta tag i träningen :)


Om ett par timmar ska vi hem till mamma och pappa å fortsätta fira min stora dag. Mormor och morfar ska komma dit. Men stora kalaset för släkt och rajtantajtan blir nästa helg då jag ska fira tillsammans med min syster.


Men men, ha en bra dag för det tänker jag ha :)

Ovido - Quiz & Flashcards