Alla inlägg den 2 september 2010

Av Emma - 2 september 2010 22:16

Vi kom iväg på handledarkursen ikväll, som tur va!

Men hur jäkla onödig är inte denna kurs? Visst, okej, jag kan förstå att trafikverket anser att dom som ska bli handledare bör kunna det som hör till i trafiken, men det ska väl inte ta 4 timmar att lära ut? Allt hade kunnat gå på 1 timma, max.

Men nu ska jag inte klaga. Vi kom iväg på kursen, jag fick gjort mitt syntest och allt är inskickat och klart. Snart är jag ute på vägarna, tjohooo ;) Vet inte om jag sagt det men jag SKA ha mitt körkort till juli nästa sommar.


Förresten, jag fick som sagt göra ett syntest idag. Det va ju ett väldigt simpelt test men fan va dåligt jag ser på mitt ena öga. Det högra tror jag de va. Hon som gjorde testet bad mig kolla på tionde raden och jag såg inte en bokstav. Sen bad hon mig att läsa femte raden och det va väldigt suddig men jag tyckte mig se vilka bokstäver det va, men de va helt fel :P Fjärde raden såg jag dock.

Sen testade vi det andra ögat och det såg jag skitbra på. När hon frågade om tioende raden var det klart och tydligt och jag hade kunnat läsa de allra minsta bokstäverna om de va så.


Hur som helst, jag har ju ett par glasögon som jag använder när jag ser på tv och tjejen som gjorde testet sa att jag kunde avgöra själv om jag ville ha glasögon på mig när jag körde. Det va tydligen inte nödvändigt då jag ser jättebra på ett öga och då ser vad som händer i trafiken. Onödigt för er å veta men så var det :P


Imorn är det den 3 september vilket innebär att det är 1 dag kvar tills jag blir 22. Känns avlägset. Känns som jag va 17 år nyss. Men det ska bli trevligt att fylla år. den 4 september är det ju prick ett år sedan jag fyllde sist ;)


Imorn ska vi inte göra nånting. Absolut ingenting. Vi har inget som vi måste göra i alla fall. Jag ska tillbringa hela dagen tillsammans med min underbara son. Vi ska upp på vinden och plocka fram mina höstskor och hösttröjor. Det kan bli ett mysterium för vart tusan har jag lagt dom sakerna?

Hmm.. det får jag sova på. Gonatt vänner :)

Av Emma - 2 september 2010 14:20

Nu har hösten kommit. Det ser ut som världens sommardag ute för solen skiner och himlen är blå MEN vindarna är kyliga och det är faktiskt ingen direkt värme idag. Jag gillar det, de är något speciellt med hösten. Nu är det mörkt om kvällarna och det finns inget bättre än att tända lite ljus och krypa upp i soffan med en kopp te. Jag har sagt det förr och säger det igen, alla månader har verkligen sin charm och vi ska vara glada att vi bor i Sverige och får uppleva alla årstidernas charm :)


Nu har vi varit ute och gått med Linda. Det va mysigt att ha på sig en tjockare tröja och njuta i solen som värmde i ansiktet. Bättre kommer det bli också. Förhoppningsvis är allt som det ska om 1 vecka :D


Idag ska jag och Dennis på handledarkursen då. Om nu Dennis hinner sluta i tid. Med oturen vi jämt har lär han inte kunna sluta i tid, tyvärr, men han gör ALLT för att dom ska hinna klar och att han ska kunna komma hem vid halv 5 så vi kan skynda oss iväg sen. Skulle kännas förjävligt rent ut sagt om det inte blir av denna gången heller :(


Nu ska jag göra lite käk, ge Liam lite mellis och sen ska vi busa lite innan han ska hem till sin mormor där han ska vara under tiden som vi är iväg.


Åååååh, nu ställde sig min gosse på knä. Han är så duktig. Han övar och övar och övar. Jag är världens stoltaste mamma till världens vackraste <3

Ovido - Quiz & Flashcards