Alla inlägg den 21 september 2010

Av Emma - 21 september 2010 22:17

Visste ni att det finns te med violsmak? Vet ni hur gott det är?

Om ni aldrig druckit det så GÖR DE. Det är så gott.

Min mamma hade köpt det förra året och jag har älskat de teét sen dess.

Idag fick jag de teét utav min mor som hade köpt de till mig så nu sitter jag

och njuter av en kopp innan jag ska bege mig till sängen.


Jag har faktiskt lite träningsvärk idag. Känns bra :)

Tror jag ska köpa träningskort nästa måndag. Tror jag kan börja träna 2 dagar i veckan då. Jag har ju ändå börjat lite smått med 1 gång i veckan så tycker faktiskt jag borde kunna öka till 2. Är bra sugen. Bör få in lite mer styrka så armarna, magen och låren sitter där dom ska. Inget sladder :p Nä, skämt å sido,

jag tränar mest för konditionens skull, och för musklerna så klart.. Magmuskler är fint om det inte är för mycket. Jag hade de innan jag blev gravid och jag ska allt försöka få tillbaka min gamla mage igen.


Förresten, jag har ääääntligen gått upp lite i vikt. Antar det är för att jag slutat amma men jag kan väl få tro att det är muskler jag byggt upp? ;) Haha. Hoppas jag går upp några till kilo. Min kropp behöver det!


Nåja, jag skulle mest skriva om de underbara goda te jag sitter och dricker. Köp de. Imorn!! Kram och godnatt!

Av Emma - 21 september 2010 20:18

Jag hoppas nåt så innerligt att vi får ett JA, och sen ett JA till. Gud så jag hoppas. Ni får hoppas med mig. Håll alla era tummar :)


Dagen har varit bra. Har varit ute och gått en lång och skönt promenad med min son. Vi tog vägen förbi stan och där fick Liam sig köpt en mössa med tillhörande fuskolle, så söta så. Min lilla gosse har verkligen god smak ;) Dock låg han och sov när detta köptes men ändå.

Promenaden fortsatte en vända till då min kära vän bestämde sig för att följa med en liten tur. Mycket trevligare att ha någon att prata med när man är ute och går :)


Efter promenaden gick vi hem till Liams mormor och morfar och åt äpplepaj. Liam fick sig också lite och som han smaskade på. Äppelpaj med vaniljsås is the shit skulle jag tro att han tänkte ;p


Nu sitter jag hemma, mätt och belåten efter den goda soppan som Dennis gjorde idag. Han är för duktig min karl :) Sitter och småtittar lite på idol. Ska faktiskt sätta mig och helkolla på det för jag gillar faktiskt detta program. Det är ta mig tusan det bästa med hösten, att ALLA bra program börjar igen. Sånt gillar vi :D


Ni får ha en bra kväll. Hejs

Av Emma - 21 september 2010 10:02

TUSAN vad ont jag har på tungan. Har fått en pytteliten plita som verkligen gör jätte ont. Kan knappt äta nåt utan att det värker till nåt så djävulskt :( Hoppas verkligen den försvinner snart.


Liam ligger nu och sover så jag sitter och försöker äta lite frukost. När han vaknar ska vi busa lite och sen laga någon mat. Det är väldigt roligt att laga mat nu då vi kan äta i stort sätt samma. Dock får man tänka lite på vad man gör. Stekyta är inget bra men ska man steka kyckling t.ex så kan man skrapa bort det som blir, då är det ingen fara :)

Funderar på om vi ska gå och köpa fiskbullar sen. Vår barnmorska sa att det är jätte bra mat för ett barn i Liams ålder. Himla tur för jag tycker fiskbullar med dillsås är såååå gott :)


Senare under dagen ska vi gå till lekplatsen i stadsträdgården. Idag ska Liam få ha på sig sin höstoverall som vi köpte för ett tag sedan men som vi inte använt än. Kändes kyligt ute förut så jag tror den blir jätte bra idag. Den hade fungerat mycket bra igår men då tänkte jag faktiskt inte på att han kunde ha den, dum som jag är :P


Men men, ha en bra dag då.

Ovido - Quiz & Flashcards