Alla inlägg under september 2010

Av Emma - 12 september 2010 10:04

Ska jag berätta hur det kändes att vara tillbaka på jobbet?

Skitbra! Fan vad bra. Jag vill jobba mer. Det va skönt att komma igång igen, faktiskt. Jag trodde kvällen/natten skulle bli jättetuffa men det var dom faktiskt inte. Jag somnade som en stock. Visst kändes det tomt men det funkade så bra. Jag hoppas så innerligt att jag kan få lite mer jobb där. Det vore kanon. Nästa pass görs igen på torsdag-fredag och då ska lilleman vara hos sin mormor och morfar :)


Nu ska vi strax bege oss till mamma/mormor och pappa/morfar. Där befinner sig även Liams moster och hennes pojkvän. Trevligt :) Vi ska fira våra födelsedagar lite idag.


Dennis åkte nyss iväg mot hökensås för att fiska. Hans morbror och kusin skulle dit och jag tyckte minsan han gjort sig förtjänt av att få åka med dom. Han blev lika glad som ett barn på julafton ;)


Guuuud... jag vill jobbar mer. Halvtid vore kanon, men heltid vore inte så pjåkigt de heller :P Håll tummarna för mig!


Ha en bra dag!

Av Emma - 11 september 2010 11:45

Det känns i mamma-hjärtat vill jag lova, men det är ju egentligen bara nyttigt att vara ifrån varandra lite. Liam behöver lära sig att vara utan sin mamma och jag behöver lära mig att vara utan Liam. Dock har ju inte Liam några som helst problem att vara utan mig, så det är väl egentligen bara jag som måste lära mig :P

Men jag måste ändå säga att det känns riktigt bra att börja jobba igen. Det känns verkligen att jag ska iväg och göra lite nytta, och imorn när jag kommer hem kommer jag vara enormt lycklig över att ha mina fina killar att komma hem och pussa och krama på. Nej, detta kan faktiskt inte annat än att bli bra :)


Igår kväll kom Anna och Mikael hit en liten sväng. Jag fick några presenter utav Anna men imorn blir de desto fler. Jag fick en säsong av vänner, nagelack och ett fint armband :) Vänner är ju sååå jäkla bra. Dom är störtsköna. Speciellt Chandler, haha!


Nåja, nog om de. Hoppas ni alla får en fin kväll. Vi hörs imorn. Hej hej

Av Emma - 10 september 2010 17:30

Imorn gäller det. Klockan 8.00 ska jag befinna mig på jobbet. Första jobbdagen på drygt 10 månader. Det känns lite småkonstigt faktiskt, men det ska bli kul. Riktigt kul :) Tror jag behöver komma ut i arbetslivet lite.


Ikväll blir det myskväll med min man och vår fina son. Vi ska strax åka och handla lite godsaker tills ikväll. Lär nog unna mig ett glas vitt ikväll.


Sen gäller det ju, kl 8 och 24 timmar framåt befinner jag mig på jobbet, niiiice!

Av Emma - 9 september 2010 21:37

Känner mig deppig. Eller ja, kanske inte. Men jag vill så gärna hitta en större lägenhet. Jag vill ge Liam ett eget rum. Ett rum där han kan ha sin säng, sina leksaker, allt som är hans, ett rum som är hans eget. Jag känner mig elak som inte kan ge honom det just nu. Jag vill så gärna hitta en större lägenhet, en lägenhet som vi ska trivas i, en lägenhet som vi kan kalla vårt hem.


Jag trivs här. Lägenheten vi bor i nu är fin på alla sätt, jättemysig och väldigt charmig, men den är för liten. Jag ångrar dock inte att vi flyttade hit. Jag trodde att det skulle bli bättre om vi flyttade hit, och det blev det, för jag trivdes inte i vårt förra hem.


Jag ska banni mig hitta en ny fin lägenhet. Det kanske kommer ta tid, men jag ska hitta en lägenhet där vi vill bo. Ingen idé att ta första bästa 3a eller 4a utan jag ska leta och hitta en lägenhet där jag vet att vi kommer trivas.


Nog om de.. idag va jag och hälsade på mitt gamla jobb. Det var väldigt trevligt. Kändes lite konstigt att gå in dit och inte behöva jobba. Jag saknar dom på de jobbet. Känns lite sorgligt att jag inte ska tillbaka dit och jobba nu då de jobbet jag hade där bara var ett vikariat =/

Men på lördag ska jag ju börja jobba på ett annat stället, på ett väldigt bra ställe. Jag har varit där förr och jag trivs fint där. Hoppas det kommer gå bra :)


Nu ska jag kika runt lite på nätet.. efter lägenheter, mitt nya intresse ;) Sen ska jag gå och lägga mig i sängen bredvid min älskling. Jag låg i Dennis knä förut och han drog sina händer i mitt hår och då insåg jag hur mycket jag saknar honom om dagarna och hur tomt det är hemma när han är på jobbet. Jag älskar honom. Han är världens bästa pojkvän och världens bästa sambo, min fina <3



Av Emma - 8 september 2010 15:03

'Jag är naken och svettig och skitful och kåt, nu är sjösalaäng både fuktig och våt. Hennes klänning på fotot är vit som en snö. När du kommer djupt i mig vill jag bara dö. Jag blir aldrig vacker vid vatten!'.

Haha, ni MÅSTE lyssna på den låten Maud Lindström - Vacker vid vatten. Texten är för rolig :P

på tal om låtar. Sitter och lyssnar Kevin Lyttle - Turn me on. Får massa minnen från gamla goa tiderna. Pyttsan vad tiden går fort. Tänk när man va 15 år och bara levde på och tog allt med en liten klackspark. Hade jäkligt kul i mina tonår och det är jag tacksam för.


'Öööh, ööhhh, öööhh'.. det är tydligen mitt nya namn. I alla fall för Liam. Sen han lärde sig att ställa sig upp är de det enda han gör. Jag går in och lägger honom i sängen och går ut. Efter en stund hör man han ropa 'öööh, ööööhh, öööh', jag går in i sovrummet igen och möts av ett stoooort leénde från en stående Liam. Jag smälter varje gång. Kan inte låta bli att ta upp honom och krama om världens vackraste. Sen lägger jag ner honom igen, går ut.. det dröjer inte lång tid förrän Liam börjar ropa igen, 'öööh, öööhh, ööööh', jag går in och möts av samma blick åter igen. Han ställer sig upp hela tiden. För bara nån vecka sen hade han lärt sig att ställa sig på knä, nu kan han ställa sig upp.

Jag blir förvånad för allt som sker. Allt går så fort. Jag njuter. Min älskling <3


Har varit trött idag. Har så ont i kroppen =/ Svårt att hitta på saker då och jag har verkligen inte känt för att gå ut idag, men vi gick ut en kort sväng förut i alla fall. Liam fick gunga lite, det som han älskar att göra. Han ler mot mig hela tiden.


Jag ska snart börja göra mig i ordning inför kvällen. Lika bra att börja i tid, speciellt nu när Liam ligger och sover. Behöver iofs bara dra över lite smink i ansiktet och få till håret sen är jag klar. Det går fort. Jeans och höstskor får det bli ikväll :)


Ha en bra kväll!

Av Emma - 8 september 2010 10:28

Ikväll ska vi ut och äta jag och mina tjejer :) Ska bli trevligt. Så kul att det blev av. Vi ses ju så sällan för alla har alltid för sig något.


Idag är de 3 dagar kvar tills jag ska göra mitt första jobb-pass sen november månad. Och det är ett 24 timmars-pass. Känner mig faktiskt nervös. Tänk om jag inte alls fixar att vara borta sådär lång tid ifrån Liam =/ kommer ju sakna ihjäl mig efter min plutt. Som tur är dricker han ju välling nu så det känns tryggare i alla fall men ändå.. 24 timmar är lång tid att vara ifrån sitt barn :( Tur att jag har lite rast så att jag kan åka hem och pussa på min fina kille och min fina sambo.

Håll alla tummar ni har för mig :)


Just nu tar jag det lite lugnt. Liam somnade för en stund sen men jag tror minsan han kommer vakna snart. Han sovstunder varar inte allt för länge nu för tiden :P


Men men, vi hörs! Hejrååå!

Av Emma - 7 september 2010 21:33

Dagen har varit lugn och skön. Fick undanplockat i hyllan förut så nu ser det skapligt fint ut. Vi fick även besök utav mamma/mormor och hennes väninna Marita. Det va väldigt trevligt. Marita hade med sig blommor och en väst som hon hade stickat till Liam, den va så söt. Dessutom hade hon skrivit 'Liam' på västen så att alla kan se vad min fina pojk heter :)


Efter kafferepet med min mor och hennes väninna så gick jag och Liam ut och gick med Linda. Det var trevligt. Mysigt att bara vara ute och gå. Dessutom gjorde nog den promenaden min onda kropp gott :)


Liam kan ställa sig överallt nu. Han ställde sig i sängen förut igen, fast då hade jag lagt honom ner innan :) Så ikväll bestod kvällen av att gå in och lägga ner honom om och om igen, tokunge <3

Sen ställde han sig emot vardagsrumsbordet förut. Precis när jag skulle ta en bild på de så ramla han sittandes på rumpan. Men han va glad för de :D


Imorn vet jag inte vad vi ska hitta på. Ut och gå en vända. Kanske gå till lekplatsen en sväng. Liam tycker ju så mycket om att gunga.

På kvällen kanske jag och mina fina töser ska ut och äta, men det är inget bestämt än. Vi får se imorn.


Är sjukt sugen på att gå iväg och träna nåt mer i veckan. Vill inte vänta tills på måndag =/ Går vi inte ut och äter imorn kanske jag tar mig en vända till friskis i stället. Så skönt!


Gokväll!


Av Emma - 7 september 2010 11:45

Usch, jag MÅSTE plocka i ordning i hyllan i vardagsrummet. Ibland vore det bättre att ta bort den för vi lägger verkligen all skit där, men vart ska vi då lägga all skit istället? :P


Idag har jag träningsvärk. Kanske inte speciellt konstigt? Fösta gången jag rört på mig på över ett år. Förutom mina promenader som man ibland kan tro är min specialitet ;) Promenera är skönt, men gymping är sjukt kul. Jag älskar när ledarna kombinerar gympingen med dans. Jag älskar att dansa. Jag fick avancerad disco förut men slutade pga. att jag gick 4 timmars dans i skolan varje vecka. Ångrar ganska bittert nu att jag nånsin slutade :/ Nu finns det ingen grupp som passar mig på Helene´s längre så jag får nöja mig med gymping. Helt klart bättre än inget alls :)


Liam är ute och promenerar med mamma. Eller tvärtom, mamma är ute och promenerar med Liam :p Jag sitter och dricker lite kaffe innan jag ska plocka undan i hyllan. Varenda kroppsdel gör ont idag så jag måste ta det lugnt. Är för övrigt riktigt, riktigt sugen på att gå iväg och träna någon mer dag denna veckan men ärligt talat tror jag det är bra om jag väntar till nästa måndag. Bör nog ta de lite lugnt såhär i början :)


Hörs senare :)

Ovido - Quiz & Flashcards