Alla inlägg under september 2010

Av Emma - 27 september 2010 09:27

När Liam ler skymtar jag hans två söta gaddar på nederaden, men även 2 tänder i övre delen har börjat kika fram. Snart kommer dom nog spricka igenom. Det ser ju så sött ut.


Nu för tiden ställer sig Liam upp där han kommer åt. Han har tagit sig fram i krypställning så snart börjar han nog krypa fram istället för att hasa sig fram vilket han just nu tycker går snabbare :)

Han säger "Mama" och han säger "papa". Han har även börjat vinka om man vinkar till honom.


Jag har världens bästa son. Världens bästa barn. Jag älskar honom så mycket. Jag ska göra allt för mitt lilla hjärta :)


Idag ska vi gå en sväng på stan tänkte jag. Ska kika om jag kan hitta några tjusiga höstkläder. Borde dock inte köpa nåt så får väl hålla plånboken långt ifrån mig själv :P Nä, men något lite kan man ju få unna sig.


Ahja, nu ska jag ta och äta lite frukost. Ha en fin dag!

Av Emma - 26 september 2010 22:36

Gokväll!

Har ni haft en bra helg? Det har jag. En väldigt bra :) I lördags åkte jag, Dennis och Liam till hökensås. Där mötte vi upp mina föräldrar och min lillebror som var där och campade i husbilen. Jag och min lilla familj skulle bo i en liten stuga. Pytteliten stuga. Den såg ut som en lekstuga, haha :P Men det var faktiskt jätte mysigt att sova i den. I början var jag lite skeptisk men jag sov som en liten prinsessa i natt och det var inte bara jag som sov gott, Dennis och Liam verkade sova som två gulliga prinsar :)


Igår gick jag, Liam och mamma/mormor ut och gick. Mamma hittade drygt 10 riktigt gigantiskt stora kantareller. Har nog aldrig sett så stora så det var lite roligt. Vi hittade några mindre kantareller också.

Eftersom det gick så bra att hitta kantareller igår så tog vi en runda i skogen idag allihopa. Och OM vi hittade kantareller (trattisar dock men ändå). Mamma fick ihop en halv stor ica-kasse, Dennis och Alfred varsin full fryspåse och pappa och jag gick mest med vagnen men vi fick ihop en halv fryspåse. Mamma berättade nu på kvällen att deras matbord var helt fullproppat med trattisar så imorn måste jag dit och ta bild :P


Imorn är det träningspass igen och då ska jag passa på att köpa mig ett tre-månaders träningskort. Har ju tänkt öka träningen till 2-3 träningspass i veckan. Måste ju iofs hitta något som passar mig men jag tycker det mesta inom gymping är kul så det ska nog inte bli några konstigheter.

Ska även gå till H&M imorn och kolla efter en mjukisdress. Stör mig dock nåt djävulskt på att vuxenkläderna ligger på undervåningen och ska man ta hissen måste man be en personal som då tar in en bakom typ 20 stängda dörrar för att komma fram till den förbannade hissen. Sen måste man även be om hjälp för att komma upp igen. Bedrövligt!


På tisdag ska jag och Liam förmodligen till öppna förskolan med Rebecca och lilla Wira. Ska bli mysigt. Va så längesen vi var där nu.


Nåja. Nu ska jag pallra mig ut till köket och göra lite smörgåsar till hjärtat mitt som han kan ta med sig till jobbet imorn. (Anledningen till att jag gör dom åt honom är att han måste gå upp runt halv 4-4 på morgonen och därför går han och lägger sig så tidigt på kvällen och jag tycker att lika gärna jag som är uppe längre kan fixa det åt honom)


Natti!


Av Emma - 24 september 2010 21:56

Sitter och funderar på åren som gått. Går inte tiden oerhört fort? Känns som jag var 14 nyss. Kan faktiskt sakna den tiden ibland. Man hade alltid nånting för sig och allt var så enkelt.

Jag och mina bästa vänner va ute och rände dag ut och dag in och vi hade riktigt kul.

Tänk att man förrändras så med tiden. Nu sitter jag här med sambo och en son på 8 månader. Kvällarna tillbringas numer hemma i soffan framför tvn och till helgerna får man även ett glas vin i handen. Man njuter och tar vara på tiden man får och uppskattar varenda sekund i livet :)


Dock kan jag längta efter att gå ut ibland. Det var så längesen. Idag är en sådan dag. Jag har inte varit på en hemmafest på ca 2 år. Jag längtar att få umgås och att bara få va en kväll. Jag ska se till att unna mig den kvällen inom en snar framtid :)


Visste ni att jag har den bästa sambon och den underbaraste och bästaste son i världen? Min kärlek till dom två är oändlig, det finns inget stopp. Jag kommer göra mitt allt för min familj för evigt.

Redan innan Liam föddes var han mitt allt. Det bästa som någonsin hänt mig. Han är min son, jag är hans mamma och jag kommer alltid ställa upp för min pojke oavsett vad <3

Av Emma - 24 september 2010 20:08

Nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmyyyyyys!

Och här sitter jag i min ensamhet, bokstavligt talat, och kollar på idol :) Liam sover sen kl 19 som vanligt, likaså Dennis, fast han gick inte och la sig förrän kl 20 :P Ja, så såhär ser min fredagskväll ut. Ganska så ensam. Tur att det finns bra program att se, och att datorn finns. Brukar oftast finnas lite folk att prata med.


Imorn ska vi åka till hökensås :) Vi ska bo i en liten stuga jag och min lilla familj. Så mysigt ska det bli. På dagen ska vi fiska och de ska bli riktigt kul. Det är väldigt avkopplande. Hoppas på att jag får en stor firre :P Ärligt talat så brukar jag ha tur när vi är iväg å fiskar.. eller ja, tur och tur, skicklighet brukar det väl heta va?


Vet ni vad? Vi har 1 kg havskräftor liggandes i kylen. Vi köpte det förut, men så orkade vi inte äta dom efter att vi hade ätit kvällsmat så vi ska ta med dom till hökensås istället så ska vi äta dom där.


Nåja, denna dagen har varit bra. Som vanligt så har vi varit ute och gått en lång promenad. Jag och Liam gick till babyproffsen och köpte hans åkpåse som hade kommit, den va jätte fin. Efter det gick vi och kika lite på stan. Liam fick köpt sig två "halsdukar" eller vad man säger. Dreggel-scarf kanske namnet är? Fast med flis inuti :)


Nu ska jag ta mig ett glas vin, kura upp mig i soffan och kolla på tv. Kanske skriver senare :) Gokväll!

Av Emma - 24 september 2010 10:24

Yes, nu börjar de hända grejer!

Av Emma - 23 september 2010 21:51

Go kväll!

Dagarna ser i stort sätt likadana ut. Liam och jag leker och busar, går ut och promenerar i flera timmar, gungar, går hem och leker och busar igen. Disk ska diskas, tvätt ska tvättas och hem ska städas. Dagarna går fort ändå på något underligt sätt. Jag älskar att umgås med Liam. Det är han som gör att dagarna går så fort, mitt älskade lilla hjärta <3

Tror dock alla föräldrar behöver ett break ibland. Det är mycket ljud och när man har hört den underbara men väldigt höga röst som säger "mama, mama, mama, mama" och "papa, papa, papa, papa" en hel dag, då behöver man ha det tyst omkring sig. Kvällarna är ljuvliga. Tysta, lugna och sköna. Jag får även min egentid när jag är iväg och gympar på måndags kvällarna. En skönt stund. Alla behöver det.

Missförstå mig inte nu, för jag fullkomligt älskar att umgås med min son. Han är mitt allt. Men visst behöver man vara ifrån alla människor på ett eller annat vis ibland? Och visst behöver man vara själv ibland?


Ikväll har jag tittat på 'Ghost  Whisperer'. Det råkar vara en av dom bästa serierna jag vet. Jag har dock inte sett alla avsnitt, men jag ska minsan köpa mig första säsong någon gång och bara uggla igenom alla avsnitt, one by one :)


Vet ni vad? - Jo, jag saknar min vän. Våra promenader, våra konversationer. Förhoppningsvis dröjer det inte lång tid förrän vi är ute och promenerar och konverserar igen.

Goda vänner växer inte på träd!


Känner mig rätt off. Blir nog till att sätta på punkt nu. PUNKT

Av Emma - 22 september 2010 21:01

Ikväll har de varit bra program. Först idol och nu efterlyst. Säger bara det, hösten rockar fett :P


Dagen har varit bra. Liam och jag promenerade i ca 2 timmar förut innan vi gick hem och åt lite och sen blev det bus. Ikväll blev de bad också, något som Liam verkligen älskar att göra. Liams mormor kom hit och Liam blev jätte glad. Höjden av lycka är dock när pappa Dennis kommer hem från jobbet.. då är lyckan total :)


Men men, nu ska jag kura mig ner i soffan och ta en kopp viol-te ;) Min lilla och stora älskling sover. Behöver jag tala om för er hur mycket jag längtar till helgen? Dennis och jag träffas i stort sätt inte ens på vanliga vardagarna och det är så tråkigt :( Hur som helst så älskar jag min fina familj mest av allt.


Förresten, tillbaks med GW Persson!!

Av Emma - 22 september 2010 16:11

Japp, dit ner har jag åkt så jag kan sluta hoppas. Jävla skit.



Ovido - Quiz & Flashcards