Alla inlägg under september 2010

Av Emma - 17 september 2010 09:29

Nu är det helg. Tycker alltid det är helg för veckodagarna går så otroligt fort. Men det är skönt för det innebär en hel helg ihop med min fina familj :)

När Dennis kommer hem från jobbet åker vi till Kungsbacka.Premiäråket i nya stolen för Liam. Han lär älska det ;)


Jaha, och nu är det "bara" tre veckor kvar tills nästa arbetspass. Känns tråkigt. Skulle vilja ha nåt pass varje vecka, det ska jag inte sticka under stol med. Men jag ska vara tacksam för det jag har nu.


Fy sjutton vad kallt det blivit ute på så kort tid. Fryser som en galning så fort jag går ut. Men det är bra.. höstskorna och varma tjocktröjor, here I come :P


Hoppas förresten att Liams åkpåse kommer snart. Vill ju att han ska ha det varmt och gott i vagnen. Åkpåsen är i samma färg som vagnen, tyckte det blev bäst så :)


Nåja, nu ska jag pussas med min son och om en stund ska vi pallra oss hem till oss. Vi är hos mamma/mormor just nu. Liam har sovit som en stock hela natten så han trivdes nog bra att sova med sin mormor och morfar. Min fina gosing :) <3


Ha en bra dag!

Av Emma - 15 september 2010 21:36

Sitter och kollar på efterlyst. Vart tusan har dom gjort av GW Persson? Det är inte som det ska utan honom :P Jag visste ju att han tänkte sluta, men inte att han skulle sluta på en gång.
Men usch så hemskt det är när människor försvinner. Det är det värsta som nånsin skulle kunna hända, att någon i min närhet försvinner spårlöst. Nä fy.. sånt vill man inte tänka på!


Förresten, vi va på babyproffsen och hämtade Liams nya bilstol förut :D Liam fullkomligt älskade sin nya stol.. silken grej :D Den har flera lägen också så somnar Liam är det bara att dra i stolen och lägga honom lite mer bakåt. Helt perfekt. Är skitnöjd. Dock hade killarna som kunde hjälpa oss att sätta in stolen gått för dagen.. vi har alltid sån otur. Men Dennis fixade minsan det själv, min händiga man ;)


Imorn är det jobb igen. Jag ska upp runt 7 tiden och fixa i ordning lite. Sover Liam då så får han så klart sova vidare. Klockan halv 8 kommer min mamma hit. Jag vet att det kommer gå jätte bra imorn, men jag kommer verkligen sakna min fina kille. Han är mitt allt. Min så underbara och fina och värdefullaste skatt <3


Förut satt vi och övade på att säga mamma och pappa.

Jag sa "Kan du säga mamma, Liam?"

Liam svarar "Papapa"

Jag: "Men, nej.. Mamma! Kan du säga det?"

Liam lyser upp med sitt vackraste leénde och säger "Papapa"

Jag "Har du och pappa en deal?"

Liam skrattar. Jag frågar åter igen om han kan säga mamma.

Då ser han på mig och säger "mamma".. min kille kan.

När han blev lite ledsen förut så sa han "mamamamamama" :P Han är så fin. Världens underbaraste, dyrbaraste, härligaste hjärta. Min son <3


Nu ska jag göra några smörgåsar som jag kan ha med mig till jobbet imorn ifall att jag skulle råka bli hungrig :)


Ha en underbar kväll!

Av Emma - 15 september 2010 16:01

Besöket på bvc gick jätte bra. Då vi har en otroligt oblyg och väldigt charmig son ville han direkt till barnmorskan då han sträckte ut armarna mot henne. Hon fick sig en kram och sedan satt han lite i hennes knä innan han ville ner på golvet och greja. Min lilla älskling <3

Hans vikt låg denna gång på 10056 gram och han var 73,5 cm lång. Han är ju oerhört rörlig och vill i stort sätt aldrig sitta still. Gåstolen duger inte längre och att sitta i knä är TRÅKIGT! :P

Vi fick tips på hur vi kunde lägga upp hans mattider och sen fick vi även lite böcker med bra och lätta recept på mat, dom ska till och med jag klara av att göra ;) Fick även lite rabatt på cykelhjälmar vilket va riktigt bra då jag tänkt att vi ska börja cykla inom en mycket snart framtid :)


Nu sitter vi och hoppas att pappa Dennis snart slutar. Så fort han kommer hem ska vi nämligen åka och köpa Liams nya bilstol :D Mycket spännande. Kom på att jag även glömde köpa hem grädde och det måste vi ha till potatisgratängen jag tänkt göra ikväll. Kanske blir en promenix till idag, vi lär ju hinna det.


Ahja, nu måste jag plocka i ordning och diska lite. Det tar aldrig slut.

Hejdå så länge :)



Av Emma - 14 september 2010 22:21

Vi har köpt nya blöjor till Liam. Samma märke som förr (libero) fast nu är det Up and go i stället för dom vanliga. Är det någon erfaren mamma som vet något om dom? Är dom bra?


Kom på att jag egentligen borde fixa mitt hår innan helgen. Vi ska ju på dop och jag vill kunna visa mig ute bland folk :P nä, skämt å sido, är faktiskt jätte nöjd med mitt hår men vore kul med lite ljusare. Kanske 3 nyanser ljusare så är jag nöjd sen, tror jag :P


Nåja, nu ska jag fortsätta se på idol.

Gonatt!

Av Emma - 14 september 2010 21:10

Det är rena djungeln att bestämma vilka man ska rösta på för många. För mig har det varit ganska självklart redan från början. Men vad jag ska rösta på håller jag för mig själv :)

Har ni bestämt vad ni ska rösta på?


Imorn kl 13.30 ska vi till bvc :) Ska bli riktigt spännande denna gång. Vi har ju inte varit där sen 6-månaderskontrollen och jag är så nyfiken på hur mycket Liam väger och hur lång han blivit. Har gissat att han väger runt 10,1-10,2 och är ca 75 cm lång. Men jag kan ha riktigt, riktigt fel :P

På eftermiddagen ska vi hämta Liams nya bilstol. Tjihooo! Nu ska vår gosse få sitta riktigt skönt och bekvämt när vi är ute och far. Han får ju premiär-sitta imorn men det riktiga åket blir på fredag då vi ska åka till Kungsbacka :)


Nu ska jag strax sätta mig och titta på idol som jag spelat in och äta lite kanelbullar. Känner mig lite ledsen. Vill att allt ska ordna sig.


Gokväl!!


Av Emma - 13 september 2010 21:36

Ja, idag var det som sagt gympa. Det var superkul. Dock hade jag tänkt fel och hade fått för mig att gympan började kl 19 men det var ju faktiskt kl 18, så klockan 17.40 frågade mamma om inte jag borde börja göra mig i ordning. Jag förstod inte alls varför, det tar ju inte speciellt lång tid att byta om och cykla bort till Friskis. Men då sa mamma att gympan börjar ju kl 18, eller det gjorde den ju i alla fall förra gången. Hon hade så rätt så rätt.. jag flög upp från stolen och sprang iväg och satte på mig kläder och sprang ut till cykeln och cyklade iväg. Kl 17.55 var jag framme så jag hann, som tur va.


Fortfarande otroligt frustrerande över min situation. Det är jobbigt. Jag kan inte göra ett skvatt :/


Imorn ska jag och Liam träffa Linda igen. Vi var ute och gick med henne idag. Vi va iväg på babyproffsen och jag beställde en åkpåse till Liam :) En som är i samma mönster som vagnen. Det blir nog riktigt snyggt.

På onsdag ska vi även åka och hämta bilbarnstolen jag lagt undan där. Kanske inte har berättat om den? Hur som helst, vi måste skaffa en ny bilstol till Liam nu då hans andra verkligen börjat bli för liten. Jag ville att Liam skulle ha en som är bekväm när vi åker långa sträckor, och den vi ska köpa är perfekt när man är ute och åker mycket :)


Jag måste börja göra armhävningar och sit-ups här hemma. Mina armar är lika slöa som spagettin Dennis koka förut och min mage är lite sladdrig som en köttbit som inte är stekt. Ja, ni fattar kanske själva? Nåt bör ju göras.


Ahja, ha en bra kväll!



Av Emma - 13 september 2010 10:31

Idag vaknade jag klockan halv 9 av min underbara sons prat. Han har börjat få till ett riktigt härligt ljud, sköningen :)


Jag vet inte alls vad vi ska göra idag, men vi går nog ute på en promenad med Linda om nån timme eller 2 :)


Förresten, jag hade glömt bort att det va gympa idag så när jag kom på det blev jag genast glad(are). Känns riktigt skoj :)


Ringde min chef förut för att kolla vad min lön kommer ligga på varje månad, men jag glömde fråga en massa saker så jag får nog gå upp i stället och prata med personen som har hand om lönerna. Men jag är sååå seg idag. Usch.


Men men, nu ska jag vila lite medan min son sover. Ska se på vänner :)

Ha en bra dag

Av Emma - 12 september 2010 22:34

Ibland är saker bara på helt fel sätt, och man vill så gärna ändra på det, men det går ju inte alla gånger. Jag tänker försöka göra ALLT för att det ska bli som det borde vara. Nån gång ska det lösas.

Jag gjorde en ändring i mitt liv som jag på ett sätt inte ångrar för jag fick väääldigt mycket erfarenhet, men däremot ändrades det till de sämre nu. Men det SKA lösa sig och när det har löst sig, ja då tänker jag berätta för er vad det handlade om :)


Fick en fin klocka och en tavla utav min syster förut. Klockan var svart och riktigt snygg. Har en liknande fast i turkos och den passar ju inte till allt men det gör ju svart så den blir perfekt :D


Just nu sitter jag uppe i min ensamhet och det är faktiskt riktigt tråkigt så jag ska nog krypa ner bredvid min älskling i sängen nu. Vi sov ju trots allt utan varandra i natt och jag vill gärna krama om honom lite extra nu <3


Har den bästa familj man kan tänka sig <3 Min egna lilla familj och min stoora familj. Ni är alla helt underbara!

Ovido - Quiz & Flashcards