Alla inlägg under augusti 2010

Av Emma - 19 augusti 2010 22:34

57 år senare och här sitter jag, färdig med tvätt, städning och diskning. Ja, ni kan väl inte annat än att hålla med om att jag är riktigt duktig? Tänkte väl de.


Liam hade det så bra hos sin mormor och morfar men runt 18.15 ringde min far och sa att Liam började bli riktigt sömning. Jag vill ju gärna amma honom innan han somnar så det var bara att pallra sig hem till föräldrarna. När jag kom hade han vaknat till lite men jag satte mig och ammade honom och sen gick vi hem med följe utav min mor. Det tog inte lång stund så stensov gossen. Dock vaknade han ju när jag flyttade över honom till sängen, skrutten. :P Men han somnade om snabbt, som tur var.


Ikväll har jag inte gjort mycket. Vi fastnade framför 'Ghost Whisperer'. Tusan vad bra den serien är. Men alltid så sorglig. Idag satt jag och snyftade och det kändes i hjärtat när den lilla pojken hade dött. Usch, jag hatar när barn dör i serier, så hemskt. Men det slutade lyckligt. Så fint. Längtar till nästa torsdag.. :D


Mmm, har fått tag på ett sköljmedel som luktar alldeles ljuvligt. Kan inte sluta lukta på våra nytvättade kläder.


Förresten, karln och jag MÅSTE inskaffa en ny tv-bänk. Ingen skit nu va.. vi vill ha nån bra med lite hyllor och lådor så att vi får undan dvd-spelaren och playstationet (stavas det så?) samt andra grejer. Nån som vet vart dom kan sälja någon bra tv-bänk?


Nä, nu skall jag göra mig i ordning för sängen. Hörs imorn. Gonatt

Av Emma - 19 augusti 2010 15:29

Liam hade somnat förut när jag kom in för att gosa. Det måste ha gått på 3 sekunder. Han hade somnat så sött på magen. För ett tag sen vaknade han så vi har suttit på hans aktivitetsmatta och lyssnat på musik och busat. Efter ett tag ringde det på dörren och jag gick bara för att öppna, ja då vart Liam jätte arg, han ville minsan inte sitta på mattan helt själv, dumma mamma tänkte han nog :P Det var i alla fall Liams mormor som kom för att hämta upp honom. Jag ska ju nämligen städa, och jag kan inte fly!


Jag ska börja med att sortera tvätt och efter de sätta på en maskin. Men allra, allra först ska jag sätta på kaffe. Sen måste jag förbereda bra musik.. men tror jag ska ha på radion. Hög volym, det är de bästa.


Jag måste packa också, för imorn åker vi ju till Kungsbacka. Puhuu, är trött innan jag ens börjat med alla måsten. Tydligen är det jätte varmt här hemma också sa mamma. Så nu kör jag på korsdrag rakt igenom.


Ahja, jag får väl börja.. fint skall de bli! Ska ta mig en svängom med dammsugaren snart, tjohooo ;)

Av Emma - 19 augusti 2010 13:07

Jag är så trött idag. =/ Antar att det är vädret som gör att man blir så trött och seg. Jag känner mig uttråkad också. Känns som jag måste göra nånting, men jag orkar inte. Och jag känner inte för att varken städa eller tvätta idag. Hur ska detta gå?


Liam ligger i sängen. Han har nyss fått mat och förhoppningsvis somnar han en vända. Han verkar väldigt trött. Vi har varit ute och gått och även varit på lekplatsen och gungat. Han blir så glad när han får gunga. Skiner upp som en solstråle, älskade hjärtat :)


Jag måste städa.. bara måste. Det ser för jäkligt ut nu här hemma, IGEN! Jag städar ju varje dag. Tror minsan det är nån som kommer hit om dagarna när vi inte är hemma och stökar ner.. något annat alternativ finns inte. :P


Nä, jag lär gå och pussa lite på Liam. Han är inte jätte nöjd i sängen. Får ta och sätta oss i soffan lite och kramas i stället. Det är mycket bättre. Dock försvinner inte mitt måste till att städa.. så typiskt. Kan inte någon annan städa åt mig idag?



Av Emma - 19 augusti 2010 09:32

Okej, det kanske hade kunnat få vara lite sol nu på förmiddagen, men eftersom att det är städdag och tvättdag i eftermiddag så gör det mig inget att det är regn ute. :P Dock lite synd om Liam. Jag hade ju planerat att vi skulle till lekplatsen och gunga. Det får nog bli en sväng dit ändå.


Idag gick vi upp kl 8. Jag var verkligen trött, men det gick över snabbt när jag fick lite kaffe :)


Liam sover igen och jag sitter och dricker kaffe och snokar runt på internet. Ska nog ta mig något ätbart snart också.


Imorn är det ÄNTLIGEN fredag igen. Dennis brukar sluta tidigt och det är mysigt att ha honom hemma om dagarna. Imorn åker vi till Kungsbacka (tror jag). Jag antar att min karl vill iväg och fiska, vilket han självfallet kommer få.. bara jag får gå på Kungsmässan ;)


Förresten, vi hade myskväll igår. Vi åt kräftor, vitlöksbröd (hemmagjort av Dennis) och drack lite vitt vin. Dessutom kom Dennis hem med en blomma till mig igår. Han är ju en riktig charmör.


Men som sagt, vi hörs senare. Hejs

Av Emma - 18 augusti 2010 22:18

Det har jag ingen :P Men jag skulle vilja ha, och idag har minsan jag och min pappa varit iväg och kikat på många fina kameror. Hittade en som verkar vara riktigt bra. Nu håller jag bara tummarna för att jag får den i födelsedagspresent. Eller någon annan kamera. Eller något helt annat. Jag blir glad för allt, men en kamera.. ja det vore helt klart inte fel :P


Idag fick jag sovmorgon. Eller ja, sovmorgon och sovmorgon, jag gick upp kl 8, men eftersom Liam ville upp kl 7 och Dennis tog honom då så kan man ju säga att jag faktiskt fick sovmorgon :P När jag väl skulle upp kom Dennis in med kaffe och smörgås på sängen. Tjohoo silken karl jag :D


Vid kvart i 10 åkte vi iväg till Liams gammelmormor och gammelmorfar. Liam skulle nämligen vara där ett par timmar idag då jag och Dennis skulle åka ut i våran fina båt. Vi hade en himla tur med vädret och jag låg och pressa mest hela tiden :P Det som skulle bli mulet.. icke sa nicke. Vädret har varit kanon hela dagen.

När vi kom tillbaka från sjön blev vi bjudna på mat och sedan fika. Efter det fick vi ta vårt pick och pack samt vår son och åka hem igen. När vi kom hem gick jag ut och gick, köpte mig en tidning, 'Glamour', och sen gick vi till lekplatsen och gunga. :)


Ikväll somnade Liam klockan 18.30 Han var helt slut lilla älsklingen. Jag försöker alltid hålla honom vaken till 19.00 men en halvtimme hit eller dit spelar ju ingen större roll. Klart gossen får sova om han är trött.


Nu ska jag nog snart dra mig till sängen och läsa min tidning.

Ha en bra kväll. Hejdåå

Av Emma - 17 augusti 2010 19:42

Idag har vi som sagt varit på öppna förskolan. Det var verkligen MASSOR av mammor och barn där idag. Det va riktigt trevligt. Liam tycker det är jätte kul när alla sjunger och han vill gärna sjunga med. Han visade även hur manlig röst han har och lyckades charma alla damer, speciellt dom vuxna :P


Efter öppna förskolan gick vi en liten sväng på stan med Rebecca och Wira. Jag hittade två cardigan-tröjor till Liam. Dom är från H&M och kostade enbart 49,50 kr styck. Mycket bra pris. Måste dock byta till mindre storlek för dom var gigantiska.


Efter staden träffade vi Linda och bebisen i magen. Det va jätte mysigt. Vi har saknat henne. Vi längtar oerhört mycket tills den lilla bebisen anlänt. :) Väldigt kul ska det bli.


Nu ska jag nog försöka få se en film som går på trean ikväll. 'Uptown girla' tror jag den heter, har sett den förr och den är bra :)


Hejsvejs



Av Emma - 17 augusti 2010 10:25

Godmorgon, eller godförmiddag :)

Idag har vi varit uppe sen kl 8 och nu sover Liam igen. Jag ska göra mig i ordning lite. Vi ska ju till öppna förskolan idag kl 13.30 Iofs är det ju ett tag kvar tills dess men tiden går så fort och när Liam vaknar så hinner jag inte ta itu med mig själv.


Jag har egentligen inget vettigt alls att skriva just nu. Jag får nog återkomma senare. Ha det så bra kära vänner. :)

Av Emma - 16 augusti 2010 20:53

Sitter och kikar på 'Det okända' just nu. Har ni tänkt er hur det skulle vara att kunna få kontakt med dom döda? På ett sätt skulle det vara häftigt, men bara om dom man får kontakt med är snälla.


Ahja. Kvällen är lugn och skönt. Liam sover. Ikväll testade vi välling. Det har ju inte gått speciellt bra förut så hade inga större förväntningar denna gång heller. Men hör och häpna, Liam klunkade på som bara den dom första 10 sekunderna, sen upptäckte han tydligen vad det va för nåt jag hade blandat ihop och då spottade han ut det sista som hade kommit in i munnen. :P Jag antar att han va jätte törstig och trodde det var något helt annat mumsigt i flaskan. Lilla sötisen.


Dennis sänkte ner spjälsängen förut. Herregud så konstigt det såg ut :P Jag är ju så van vid att ha honom högre upp, men eftersom att han börjat kräla runt i sängen och försöka dra sig upp och ur sängen så fanns ju naturligtvis inget annat å göra än att sänka ner honom på golvet. :P

Vi har inte gjort så mycket idag. Vi gick ut på en promenad till lekplatsen förut och gungade. Det blåste väldigt mycket men de var ändå ganska behagligt ute. Liam fick gunga lite och det var väldigt kul. Efter lekplatsen gick vi en sväng till. Bara gick. Det skulle ju regna idag, hela dagen om man skulle tro på vädret, så jag tänkte att vi kunde vara ute och promenera fram tills att regnet kom. Jag hade kunnat få gå länge för än så länge har inte regnet kommit :P


Ahja, nu får jag väl sysselsätta mig med nåt innan det är sovtajm. Imorn blir det öppna förskolan med Rebecca och Wira och efter det ska Liam och jag träffa Linda. Det ska bli väldigt kul.


Hejsvejs!



Ovido - Quiz & Flashcards