Alla inlägg den 15 maj 2011

Av Emma - 15 maj 2011 22:23

Ääääntligen åkte Madde ut. Har väntat på detta så hon gjorde entré i huset. Har haft så svårt för den människan. Hon borde ha åkt ut för längesedan!


Bebisen sparkar massor just nu. Börjar längta väldigt mycket till BF-dagen. Det känns verkligen nära nu fast ändå så långt bort. 73 dagar kvar till 27 juli idag tror jag det va och det är ju egentligen inte lång tid kvar, men när man tänker på det så känns de som en evighet!

Jag undrar så mycket vem denna lilla människa är som ligger i min mage. Är han/hon lik Liam? Kommer han/hon ha lika mycket hår som Liam hade när han föddes? Kommer Liam och hans bror/syster vara lika till sättet?

Man har många undringar, man är så nyfiken, allt känns så underbart. Inom en ganska kort framtid kommer jag och Dennis vara tvåbarnsföräldrar och jag ser verkligen fram emot de.


Undrar hur Liam kommer ta det att de kommer en liten bebis till vår familj. Jag tror att han kommer älska de, men jag tror också att lite svartsjuka kommer förekomma vilket egentligen inte alls är konstigt med tanke på att Liam haft oss för sig själva så länge. Vi ska dock göra allt för att undvika svartsjuka. Liam ska inte känna sig bortglömd.


I veckan ska Dennis få sätta upp en rullgardin i Liams rum så att vi kan börja träna på att sova där inne för det måste vi ha lärt honom innan bebisen kommer. Hade gärna börjat med de så fort vi flyttade hit men rummet var allt annat än fint och det kanske låter löjligt men jag kunde bara inte lägga honom för att sova i de rummet när det såg så äckligt å fult ut på väggarna. Dessutom sa dom vi hyr av att vi skulle få tapetsera i mars/april så har inte velat ta in massa grejer eftersom att dom skulle komma så snart iaf. Nu är det ju dock klart med tapetseringen och rummet är som gjort för att börja sova i :) Jag hoppas att han kommer klara det fint. I månaden funderar vi på att åka till Ikea å köpa en ny säng till Liam också. Vi får väl se :)


Nu ska jag slänga i mig två alvedon, hoppas på att få en god natts sömn och sedan att jag mår bättre imorn och är fri från denna skitförkylning!


Natti på er!


Av Emma - 15 maj 2011 13:04

Fy så dåligt jag mår. Är så nedrans förkyld och de känns som jag har skyhög feber.. typ 40 grader. Fast egentligen har jag nog bara ca 37,5 men för mig är det som att ha 40 grader. Jag mår skit så fort jag har feber!

Nu har i alla fall min mamma och farbror varit här en sväng. Fick ju lov att snabbstäda lite innan så nu måste jag verkligen vila lite. Hoppas verkligen att den förbaskade förkylningen kan ta och försvinna snart.


Jag är sugen på att se på Tre kronor på dvd, men vi har inte packat upp filmerna än. Vi ser ju så sällan på film så det är inget vi haft speciellt bråttom med, men de ångrar jag idag. Jag får helt enkelt se lite Tre kronor på datorn istället. Det funkar ju faktiskt bra de med :)


Förresten, jag ska boka klipptid. Den 27 maj verkar det som att jag kommer kunna gå iväg å fixa barret på huvudet. Jag skulle gärna gå tidigare men det är mycket som ska tajma in och jag måste ha barnvakt åt lillknoen. Den 27 va min mor antagligen ledig hela dagen så det blir nog bra. Dessutom är det ju löning den dagen och då kanske jag kan få unna mig en liten tur på stan helt själv också :)


På tal om å unna sig grejer.. mina bästaste solglasögon gick sönder igår :( Måste gå och kolla om dom finns kvar.. vill verkligen ha likadana igen. Håll tummarna för att dom finns kvar!


Nu blir de vila, vila, vila, vila.. det enda jag känner mig extra duktig på idag!

Av Emma - 15 maj 2011 10:39

Ja, idag var det röstning då. Ska iväg om ett tag tänkte jag, men väntar nog tills Dennis kommer hem så vi kan åka iväg å göra det ihop. Är lite avis på er som slipper. Vi har ju redan röstat en gång men tydligen hade dom räknat fel på rösterna (?) så nu måste vi rösta igen. Som om det inte var tillräckligt jobbigt att släpa sig iväg förra gången.

Tycker självklart att man ska rösta om man får, oavsett om man röstar blankt eller på nåt av dom alla partier som går att rösta på. Då har man i alla fall gjort något för att få ut något bra utav de hela.


Är jätte trött idag. Vet inte alls varför. Va vaken för länge igår skulle jag tro. Kollade ju på eurovision. Det gick ju jätte bra för Eric Saade. Synd att han inte vann, för hans låt var faktiskt mycket bättre än vinnarlåten och även dom flesta andra låtar som var med.


Just nu sitter jag under en filt i soffan och myser. Dennis har gått iväg hem till mamma och pappa med Liam så att jag skulle få vara lite ensam. Det värsta är att när man för en gångs skull blir ensam så har man svårt att slappna av. Jag får alltid en känsla av att "nu borde jag ju göra de här, och de här, och de här" sen slutar det med att jag städar, tvättar, fixar disken i köket å sen bidde de ingen vila för mamsen i alla fall :P

Idag måste jag dock plocka undan lite för min mamma och farbror kommer förbi om ett tag så då vill jag ju att det ska vara fint, så klart!


Nåja, jag kanske skriver senare. Ska vila en liten, liten stund till sen ta tag i alla som skall göras men som borde väntas med idag!

Ovido - Quiz & Flashcards