Alla inlägg den 5 maj 2011

Av Emma - 5 maj 2011 22:11

Nu jäklar har det börjat hända grejer. I eftermiddags fick jag ett samtal och det var målaren som ringde. Han bad mig plocka ut allt ur rummet som skall tapetseras så det var helt tomt tills imorn. Dessutom skulle jag välja tapet till det rummet och bebis sovrum. Nu är ju bara den stora frågan, vad fan ska man välja för tapet?

Dom börjar nog i Liams sovrum för jag sa att det är prio 1 just nu. Liams rum MÅSTE bli fint mycket snart.

Är lite inne på en blåvitrandig tapet i hela rummet, men vet inte om det kommer bli bra. Får smaka lite på de jag :P

I det lilla sovrummet är jag inne på en grönmönstrac fondvägg med vita/gråa väggar runt om. Får smaka lite på de med. Det måste vara neutralt. Nu är det inte neutralt. Det är vitt med en stark rosa färg och det känns inte helt hundra överhuvudtaget, oavsett om vi får en tjej eller kille.


Nåja, jag måste göra klart allt nu. Välja tapeter och packa klart väskan inför imorn. Sen måste jag ju sova snart. Börjar ju faktiskt kl 7 imorn bitti och ska jobba ända till kl 21. Men det är ju som sagt sista jobbdagen för detta året så jag ska nog stå ut ;)


Fan att big brother är nu också då. Kan ju inte slita mig. Dock stör jag mig så mycket på Madde. Kan inte hjälpa de men hon är så störande. Hon tror hon är så snygg och hon gnäller på sina fula silikonbröst mest hela tiden!!


Natti på er :)

Ovido - Quiz & Flashcards