Alla inlägg den 4 maj 2011

Av Emma - 4 maj 2011 22:12

Denna dagen har varit trevlig och jag har varit pigg mest hela dagen. Liam slog upp ögonen strax efter 6 i morse. Det var nämligen gatuarbetare utanför fönstret och dom fräter upp hela gatan precis utanför vårat sovrum. Det var en massa lastbilar och bara de låter ju som om de vore jordbävning. Inte nog med de oväsendet. Varje gång lastbilen hade fräst upp asfalten på ett ställe och var klar så tutade han. Var tredje minut tutade de. Vad fan börjar dom jobba kl 6 för? Dennis jobbar med asfalt och han sa att när dom ska göra jobb i något bostadsområde börjar dom aldrig innan klockan 7. Sju är också tidigt men mycket bättre än klockan 6.

Nog om de, jag fick lov att ge med mig och stiga upp vid halv 7 när jag förstod att han inte tänkte somna om.


Pappa/morfar kom och åt frukost med oss klockan 9. Efter frukosten gick jag och Liam iväg till vårdcentralen för att ta blodprov. Liam somnade så fort jag la ner honom i vagnen.. han va helt slut så efter jag hade tagit blodprovet så tänkte jag att vi lika gärna kan ta en promenad in till stan eftersom det var torgdag, så så fick de bli :) Jag trodde Liam skulle sova till åtminstone halv 12 så att jag kunde få gå lite "själv" på stan men icke. Han vaknade strax innan 11 så han sov inte ens en timma.

Hur som helst så blev det en vända på torget och där köpte jag 3 par strumpor till Liam ;) Sen tog jag en sväng till Gina men där fann jag inget så jag gick till Lindex. Jag tycker faktiskt dom har riktigt fina kläder där. Jag köpte mig ett svart linne (har ett likadant fast vitt och det är väääldigt skönt för min mage), sen fann jag mig ett par jeansleggings för 75 kr (!) och ett par svarta jeans för hör och häpna, 75 kr!! Rena rama kapet ju :P Dock var ju dom svarta jeansen i strl 34 och jag kan ju tala om att jag inte ens får över dom över mina lår. Men efter att bebisen är född så ska jag komma i dom.. så småningom i alla fall ;) Jeansleggingens var ju lite lättare, trots att jag köpte i min vanliga storlek. Jag fick ju dock kämpa ganska bra men ändå :)

Jag fick även köpt lite flashiga nagelack. Fint nu till sommaren. Dessutom har jag hittat mig en klocka som jag önskar mig i morsdag :P


Vi luncha med pappa/morfar idag. Det blev pizza för oss och spagetti och köttfärsås för Liam. Mycket gott. Liam passade på att dynga i blöjan när morfar var här och de tog morfar han om. Han är för snäll :P

När han hade åkt så bakade jag och Liam lite kärleksmums. Efter de vart det lite bad i badkaret och Liam plaska och hade kul.


Nu till en liten komisk händelse. När jag smörjde in Liam med salva förut så tog jag av mig min ring då det är briljanter i och jag vill inte att de ska fastna massa skit emellan. Jag la då ner ringen i min klänning. Jag tänkte inte så mycket mer på de utan grejade med lite städ osv. Sen började jag sortera tvätt och beslutade mig för att sätta på en tvätt med mörka kläder. Jag tittade på min klänning och tänkte "Äh, va fan, lika bra och köra den direkt så den blir ren så jag kan ha med den till Kungsbacka i helgen!". Under tiden som jag slängde i all tvätt så tänkte jag "Tänk om man skulle glömma ta ut något ur fickorna när man tvättar kläder. Typ sin mobil. Och inte kan man bara stanna maskinen och plocka ut den när maskinen är igång. Jobbigt läge.".

Nu ikväll skulle jag ta en dusch och då skulle jag ta av mig min ring MEN den satt ju inte där. Jag fick panik och undrade vart tusan jag hade lagt den, innan de slog mig att den låg ju i klänningen... I klänningen som låg i maskinen. I maskinen som var i full gång.

Den klarade sig i alla fall. Den blev ren och rin och inga briljanter hade lossnat. sån tur! Men jag känner mig ganska klantig :P


Nåja, nu MÅSTE jag platta håret innan läggdags. Är jätte seg. Måste hänga upp all tvätt också. Bläää! jobb imorn, jobb på fredag, sen mina vänner så tar jag semester! Hejsvejs!

Ovido - Quiz & Flashcards