Alla inlägg den 8 maj 2011

Av Emma - 8 maj 2011 22:32

Silket underbart väder det har varit idag. Så varmt och skönt och vi har suttit ute hos Dennis bror och fikat och haft en alldeles underbar dag. Jag fick massa färg, men det fick Dennis också så jag ser ju kritvit ut bredvid honom.. han borde gå och hänga ett lakan över sig eller nåt :P


Vi har som sagt varit i Kungsbacka över helgen. Dennis ville så gärna åka dit då hans bror som bor i Borlänge med familj var där så vi åkte runt 21.30 i fredags kväll och kom fram till Kungsbacka 23.30 Både jag och Dennis var helt slut så det blev att slänga sig i sängen så fort vi kom fram då vi båda hade gått upp tidigt den dagen.

Vi sov förresten i husvagnen och det var såååå mysigt. Vill åka och campa snart. Antagligen blir det till helgen som kommer. Kan knappt bärja mig :D


Hur som helst så vaknade Liam alldeles för tidigt igår morse, men jag och Dennis låg och halvsov medan Liam satt i sängen och pratade så jag blev ganska utvilad iaf. Vid halv 9 kom Lovisa och knackade på och när jag släppte in henne blev Liam så glad. Han ville genast komma upp till henne så jag fick sätta på honom kläderna snabbt så han kunde få följa med henne upp :P Jag själv gick upp strax efter och åt frukost med resten av folket som var där, mysigt.


Vid 11 tiden skulle jag och Lovisa ut och gå och då hade Dennis bror med familj bestämt sig för att åka hem, så det blev inget umgåss med dom på hela helgen iaf =/ Lite tråkigt men vi har haft en kanonhelg och vädret har varit kanon.


Nu ska jag ta och gå och lägga mig. Målaren kommer hit vid 7 imorn bitti så jag vill ha kommit upp när han anlänt :P Återkommer imorn. Och nu kan jag lova er på heder och samvete att det blir bilder på vårt hem nån gång i veckan :)


Natti natti!


Ovido - Quiz & Flashcards