Alla inlägg den 7 maj 2011

Av Emma - 7 maj 2011 18:19

Igår hade vi fått brev hem angående dagisplats åt Liam. Hade val 4 olika dagis med inskolning start i augusti. I morse när jag skulle gå in på nätet och kolla vilket dagis lillkillen blivit erbjuden blev jag så besviken. Liam hade inte blivit erbjuden nåt av dom dagis vi skrivit upp, utan ett dagis som jag absolut inte vill att han ska gå på. Det känns inte alls bra och man har så mycket skit om det hela tiden. Det är säkert jätte bra, men jag vill inte att han ska gå där.

Nu är jag helt klart inne på att tacka nej, om vi får stå kvar i kö på dom dagis vi faktiskt valt åt Liam. Jag ska ju ändå vara hemma ett tag nu så om Liam blir kvar hemma lite längre gör ingenting alls. Vill gärna ha honom hemma. Dagis tänkte vi att han skulle få vara på för att få leka och ha kul med andra barn, för det är ju så viktigt för dom.


Men viktigt är ju också att det ska kännas bra för mig och Dennis att lämna honom där och det känns inte alls rätt. Jag kan tänka mig så många dagis i stan, just förutom detta. Jag blev så ledsen och besviken när jag såg erbjudandet att jag var nära på att börja gråta. Är väl lite för sentimental för tillfället men jag har verkligen sett fram emot svaret, också blir det såhär.


SKIT säger jag bara!!


Förresten, igår blev Liams rum tapetserat. På måndag ska målaren komma igen och fixa bebis-rummet, vårt sovrum och vardagsrummet :D


På tisdag ska jag gå på ansiktsmassage, peeling, samt handmassage. Valde mellan de och fotmassage men hade en svag misstanke om att dom inte gjorde fotmassage på gravida och jag hade rätt så mitt val blev väldigt lätt, och de var ju tur :P


Nåja, nu ska jag sörja Liams dagisplats lite till!

Ovido - Quiz & Flashcards