Alla inlägg den 26 juli 2010

Av Emma - 26 juli 2010 19:07

Jaa, jag rååååkade få mitt hår en aning mörkt. För mörkt för min smak. Ville ju ha brun, men det blev SVART! Inget jag vill ha, egentligen. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska ta mig till. Jag har slingning hemma som jag skulle kunna dra i håret, men jag vet inte.. tänk om inte det heller bli bra. Ååh, vad tråkigt. Vet inte alls vad jag ska göra nu. Vad tycker ni?


Idag har jag varit på stan med Lovisa (Dennis syster) som kom hit förut. Väldigt trevligt tycker jag. Jag köpte mig en supersnygg klocka. Turkos. ;) Sen köpte jag en så söt mössa till Liam. Han va så fin i den. Han är å andra sidan fin i allt min prins. Hans keps som jag köpte för ett tag sen, som är från H&M är spårlöst försvunnen. Vet inte alls vart den kan vara. Kanske i Kungsbacka? Får ta och titta där. Håller tummarna för att den är där.


Imorn ska vi åka dit. (Till Kungsbacka alltså). Har jag och Lovisa tur blir det även lager 157 på ditvägen.. men det är inget man ska ge sig fan på :P Kan ändras fort det där.


Men men, nu ska jag börja dra igenom håret i hättan så får vi se om jag gör slingor eller inte, tveksam är jag. Jag behöver era råd.


Puss å kram

Av Emma - 26 juli 2010 12:07

Kanske inte riktigt måla.. men färga! :P Just nu färgar jag håret. Brunt. Det är den färgen jag trivs bäst i. Jag är egentligen blond. Jag tycker det är en fin färg det också, men på nåt sätt har jag dragits till det bruna. Jag ser äldre ut. Som blond ser jag ut att vara 14. Men nån gång lär jag ta tillbaka min naturliga hårfärg. Var påväg att bli blond nu i sommar, men ångrade mig, som så många gånger förr. Lite slingor är fint, blandat ljust och brunt, det kan fungera.


Idag kom föräldrapenningen in på kontot. Nice tänkte jag och jag in för att betala räkningarna och drömde samtidigt om allt vi kan göra på semestern nu. Jag loggar in och upptäcker att jag har fått knappt 3400 kr. Hallåå?!! Jag fick ringa försäkringskassan för att beklaga mig. Jag ringde först två ggr då jag inte ens blev uppsatt i kön. Den tredje gången var dom vänliga nog att sätta mig i kö, på 490 plats. Helt underbart! :P Som tur var gick det ju att klicka in så att dom skulle ringa upp istället så det gjorde jag och efter nån timme ringde dom upp. Ordning på dom där på fk ;) Hur som helst hade det blivit fel och på onsdag kommer resten av pengarna. Härligt, härligt. Semestern kanske inte blir så tokig trots allt :P


Jaja, nu ska jag strax ta i resterande färg i håret och sen vänta ytterligare 5-10 min innan jag ska skölja ur det. Under tiden får jag väl passa på att se lite på 'Tre kronor'. ;) Ha en fin dag allihopa.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards