Alla inlägg den 16 juli 2010

Av Emma - 16 juli 2010 13:25

Nu har vi varit på bvc. Vi promenerade dit och hem och jag kan tala om för er att jag blev oerhört varm. Tur att jag alltid har med mig vatten ut när vi är ute och går. :) Jag var jätte nära med min gissning på Liams vikt. Han vägde 9540 g och var hela 71,5 cm lång. Han hade allt tagit sig lite på längden min älskling. För övrigt såg allt helt perfekt ut. Han följde sin kurva jätte fint. Och som han charmade både barnmorskan och dom båda doktorerna som var med, min lilla prins. :)


Efter bvc promenerade vi tillbaka fast hem till Liams mormor och morfar där han fakiskt är nu. Han fick äta potatis och rödstätta och till efterrätt blev det hallon/päron och det va ju naturligtvis jätte gott både och.


Nu ska jag packa till Liam och mig och sen bär det av först till Göteborg med min lillebror som ska åka till syrran och sen till Kungsbacka med resten av oss. :)


Förresten, vill ni veta en hemlis? Vi ska förmodligen köpa en bil. Eller vi ska köpa en bil men vi har en som vi antagligen kommer ha köpt redan till nästa vecka. Håll i hatten, här går det fort ;)


Ha det så bra alla söta vänner!

Av Emma - 16 juli 2010 08:51

Idag ska jag och Liam till bvc. En läkare ska kontrollera hans söta kropp. Jag antar att det även blir vägning och mätning också. Det borde det ju bli. Sist vi var iväg för prick en månad sedan så vägde han 9075 g och var 68 cm lång. Jag gissar på att han väger 9510 g och är 69-70 cm lång idag. Han ser ut att ha växt mycket men förra gången hade han bara växt 1 cm så vill inte dra till med mer än så. :P Vad tror ni att han väger?


Nu har jag hittat en som kan hjälpa mig att få till inbakade flätor. Tack Annelie. Jag ska ta mig tusan också bli proffs på de. Du får ger mig ett par lektioner. Jag har börjat få till det när jag gör flätan i hela håret, bara det att den blir för lös. Luggen går bara inte, jag blir galen.


Det är fint väder idag :) Härligt. Liam ska alldeles strax få gröt och efter det ska vi göra oss i ordning och promenera bort till bvc. Så skönt så.


Jag bloggar mer senare. Ha en bra dag alla söta. Kram

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards