Alla inlägg den 25 juli 2010

Av Emma - 25 juli 2010 22:37

Som det har regnat här idag. Det har verkligen vräkt ner precis hela dagen. Eller ja, nu på kvällen vart det lite uppehåll så då passade jag på att promenera en snabb promenad till affären och köpa glass, brie-ost och en skvallerblaska till mig. ;)


När det nu varit sånt busväder ute så har jag passat på att städa. Det blev en riktig storstädning + att all tvätt är undanröjd. Dennis och jag har även fått gömma undan alla sladdar som ens visat sig. Liam har nämligen kommit på hur man tar sig fram. Han krälar sig fram precis dit han vill. Man kan hitta honom under bordet, under en stol, under tv-bänken, påväg ut i hallen fast att han nyss var bredvid mig.. Han har kunnat ta sig framåt en längre tid men då kanske kämpat en aning mer. Nu går det snabbt. Riktigt snabbt. Ni anar inte. :P Han är otroligt duktig och man märker att han verkligen ÄLSKAR att ligga på golvet. Sitta gör han också, men det har han gjort ett tag nu. Min älskling.


Dennis satte upp två tavlor ovanför soffan förut. Så snyggt blev det. Jag är supernöjd. Bra köp, helt klart.


Nu hoppas jag att det kan vara lite bättre väder imorn så att vi kan komma ut och promenera med Liams nya vagn. Han älskar den. Han sitter och tittar på alla, chillar, ser allmänt nöjd ut. Inte ett ljud. Kollar man på honom får man det största leéndet. Som han trivs, min prins.


Nu är det strax läggdags för min del. Har haft en mysig kväll med min älskade sambo. Hoppas ni också haft en mysig söndag, trots regnet!

Kram



Av Emma - 25 juli 2010 09:50

I morse var jag jätte trött. Hade velat sova lite mer, men när jag tittade på klockan va hon ju redan 08.35 så då fick jag lov att släpa mig upp ur sängen iaf. Liam fick gröt i vanlig ordning. Han brummade även med munnen när den var full mat i vanlig ordning. Det är så kul att han lärt sig göra så.. eller inte! :P Busunge vi har. Jag tror han gör så för att jag en gång råkade göra det när vi skulle äta och nu tycker Liam att det är jätte kul. Det tycker inte jag.


Jag är supernöjd med vagnen. Den är otroligt bekväm att köra och Liam trivs som fisken i vattnet. Han är så nöjd hela tiden. Sitter och tittar på allt och alla hela tiden. Sötnosen!


Nu dricker jag kaffe och ser på 'Lotta på bråkmakargatan'. Liam ligger i sin säng och pratar. Vi väntar på att pappa Dennis ska komma hem igen så att vi kan åka till em-möbler och titta på en tv-bänk. Såg på deras hemsida att dom hade rea. :)


Jag får ta och göra oss i ordning nu. Ha en bra dag alla :)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards