Alla inlägg den 22 juli 2010

Av Emma - 22 juli 2010 22:41

Japp, nu har vi äntligen kommit hem. Borta bra men hemma bäst, helt klart. Veckan har i alla fall varit helt underbart bra. Vi åkte till Kungsbacka i fredags eftermiddag med mamma och pappas husbil. Vi parkerade den utanför Dennis brors hus och stod där tills i måndags då vi for till Halmstad med Dennis fina familj. Har varit så skönt att komma bort. Förstår inte varför man inte åker till saltvattnet oftare när man bor så nära som man gör?


Jag har även varit en sväng i Göteborg och hälsat på syrran, hennes pojkvän och min lillebror som befann sig där vilket var mycket trevligt.


Hmm, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vi har ju gjort massor av saker på 1 vecka. Det händer så mycket varje dag när man har barn och tiden går så fort. Idag blev Liam 6 månader gammal. Kan ni tänka er?!! 6 månader.. det känns ju som det var igår jag låg nervöst och väntade på att Dennis skulle komma ner till mig på uppvaket för att visa mig vårat fina barn.

Jag visste inte om vi fått en son eller dotter och jag var naturligtvis så otroligt nyfiken. Dennis kom med vår gosse som var inlindad i en filt och sa "Nu ska du få hälsa på Liam.". Han la ner honom på mitt bröst och Liam ville direkt börja äta från mitt bröst. Det är ju helt magiskt att han visste att det var från mig han skulle äta och hur han skulle äta. Jag är den lyckligaste människan i världen och jag älskar min älskade son och min fina pojkvän.


Imorn ska jag förresten klippa mig. ÄNTLIGEN. Jag tror jag vet hur jag ska klippa. Ska bli riktigt skönt. Jag fäller otroligt mycket hår och det känns så slitet. Så nu ska jag be frisörer klippa igenom de, tunna ur och sen funderar jag på att lägga i en toning i håret så det blir lite fräschare. :)


Nu ska jag sova. Gonatt!



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards