Alla inlägg den 6 juli 2010

Av Emma - 6 juli 2010 20:17

Just nu sitter jag och småkollar lite på supersize VS. superskinny. Herregud vilken enorm skillnad det är på dom som är med. Tänk att det kan skilja så mycket i storlek på folk.


Jag fick förövrigt tillbaka min tvättid förut. Det var en tjej som hade tagit fel på dagen och hon bad så mycket om ursäkt och erbjöd mig hennes tvättid på torsdag. Jag fick dock tvättat två maskiner så jag tror inte jag behöver ha hennes tid.


Jag har även hunnit möblera om här hemma idag. Tror det blir mycket bättre såhär då rummet blir större på något vis och jag kan få undan Liams större leksaker lite lättare. Måste upp på vinden med lite lådor också men det får bli imorn det.


Och vet ni vad, jo, Dennis lillasyster och mamma var iväg och köpte ett strandtält åt mig förut. :D Dom bor nämligen i Kungsbacka och där hade dom en affär som sålde strandtält. Så nu är jag helt överlycklig. Imorn kommer Lovisa hit och stannar förmodligen tills på onsdag i nästa vecka tror jag. Ska bli jätte kul! :)


Nu ligger mina grabbar och stensover. Jag ska nog passa på att se lite på tre kronor ;) Ha en bra kväll!

Av Emma - 6 juli 2010 10:54

   Ja, det säger jag bara... nu är det nån som tagit min tvättid! Varför inte boka en egen tid istället för att komma å ta min tid? Det är så irriterande så jag blir tokig. Hoppas personen i fråga slutar tvätta när han/hon ser min lapp jag skrev i ren ilska!


En fråga jag har till er är vart tusan jag kan hinna ett strandtält till min son? Jag har letat i ALLA leksaksaffärer här i stan. Den enda affär jag hittat ett strandtält i är på babyproffsen men det var gigantiskt och jag vill ha ett litet mindre som jag lätt kan ha liggandes under vagnen.

Ni kan väl lägga en kommentar om ni vet nånstans där dom säljer. Helst runt om i Lidköping, Skövde, Trollhättan eller Skara! Får väl även tillägga att jag inte tänker skicka efter då frakten gick på en förmögenhet och min lilla plånbok går inte med på de.


Av Emma - 6 juli 2010 09:21

God morgon!

Min skrutt och jag klev upp ur sängen lite innan 9. Nu sitter han i sin gåstol och vandrar omkring. Jag har nyss ätit lite frukost och sitter och dricker lite capuccino nu. Så gott så! Strax ska Liam ha lite gröt vilket han alltid får på morgonen samt kvällen. Det tycker han är gott och ibland äter han så mycket så man kan ju börja fundera på vart allt tar vägen i hans lilla söta mage. Men, uppenbarligen går det ner och kommer sedan ut den naturliga vägen efter ett par timmar :P


Idag står tvätt överst på dags-schemat. Kl 7 började tvättiden men jag har inte ens varit nere och satt på någon tvätt än. Men det fanns inte så mycket att tvätta idag så vi kan ta det lite lugnt.


Idag ska jag ge hela min dag till Liam. Vi ska mysa, leka, gå ut och gå. Morbror Alfred kommer förmodligen hit sen och det brukar Liam tycka är riktigt kul. :)


Just nu går 'Alla vi barn i bullerbyn' på tv 1000. Jag brukar alltid ha på tvn kl 9 då det alltid går Astrid Lindgrens filmer. Liam sneglar lite emellanåt och kan vara väldigt intresserad då det visas barn på tvn.


Vad tycker NI om att låta sitt barn se på tv någon gång ibland?

Jag vet att det är mycket prat om att inte sätta sitt barn framför tvn. Men det är ju inte så att jag sätter Liam framför tvn utan har på den lite i bakgrunden. Men jag har ialla fall hört att alla ljud, bilder och färger är viktiga för barn att få se.


Nog om det, nu ska jag sortera tvätt och umgåss med mitt älskade barn!

Kram



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards