Alla inlägg den 7 juli 2010

Av Emma - 7 juli 2010 16:53

Jag hade precis promenerat ända bort till hjärtbergs, en mataffär här i stan, för att handla hårfärg.. jag går mot bankomaten för att tar ut pengar. Jag har glömt PLÅNBOKEN!! Det var bara att traska hem igen så nu sitter jag här och är en aning irriterad.. jag varken hinner eller har lust att gå tillbaks nu.. Varför lägger man ens ut plånboken ur skötväskan?!

Av Emma - 7 juli 2010 09:44

God morgon på er :)

Idag gick vi upp runt halv 9. Jag hade nog kunnat sova en stund till men man ska väl egentligen inte klaga som får sova så länge. Dessutom somnar ju Liam mellan 19.00 och 19.30 om kvällarna så inte är det väl speciellt konstigt att han är pigg och vill gå upp kl halv 9? :P

Lite efter 9 fick Liam lite gröt vilken slank ner otroligt fort idag. Vi struntade i gröten igår då han va snorig och slemmig i halsen och jag vill inte ge honom nåt som är lite klibbigt i koncistensen då.

Nu sover han. Rutinerna är toppen. Varje dag ser hans sov/mat rutiner likadana ut vilket gör det lättare för mig att planera.


Jo, förresten.. mamma och pappa och min lillebror har varit utomlands i 3 veckors tid så jag skulle ta hand om deras katt under den tiden. I fredags förrförra veckan kom hon inte hem och dagarna har gått och hon har inte dykt upp. Snacka om det dåliga samvetet jag haft som kanske borde varit hos henne mer. =/ Men hur som helst, igår hade mamma och min bror varit ute och sprungit och sen när dom var på väg hem så dök missan upp från ingenstans.. och så jättenära hem var det inte! Och helt utsvulten var kattstackarn. =/ Men skönt att hon är hemma nu.


Ahja, nu ska jag väl äta lite frukost jag med. Ni får ha det så bra idag. Jag lär skriva lite senare under dagen. Kraam


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards