Alla inlägg den 28 juni 2011

Av Emma - 28 juni 2011 23:07

Idag har Liam varit hos sin g-mormor och g-morfar hela dagen. Kl 10 kom mormor och hämta honom och strax efter 18.30 var han hemma igen. Guuud så man saknar sin lille prins snabbt. Hinner knappt gå 1 timme innan jag känner saknaden komma krypandes <3


Jag har i alla fall haft en mysig dag idag och jag har hunnit med mycket. Vid halv 11 cykla jag och tog blodprov på vårdcentralen. Kom dit i perfekt tid för det var bara jag och en till i väntrummet men han skulle nog inte ens ta blodprov. Fick sitta å vänta i knappt 2 minuter och själva blodprovet går ju jätte snabbt. Himla skönt att ha det avklarat nu iaf.

Efter besöket på våc mötte jag upp Linda och vi har tillbringat dagen på ett fik och en vända på stan. Det har varit lugnt, skönt, avkopplande och jag känner mig redo för morgondagen för det känns verkligen som jag fått nya krafter idag. Men trött är jag.


Värmen har ju varit vääääldigt tryckande idag. Kan dock inte påstå att jag har ont av värmen pga att jag är gravid.. vem tycker inte att över 30 graders värme är varmt liksom?


Hann med å städa när jag kom hem. Städade som en tok så nu ser det hyfsat ut här hemma igen. Tyvärr blev jag inte riktigt klar men får ta tag i de imorn eller på torsdag eller nåt.


Nu ska jag göra i ordning mig för sängen. Imorn vet jag inte alls vad vi ska hitta på men tror vi tar oss till nån lekplats, antagligen stadsträdgårdens för där ligger lekplatsen i skuggan.


Natti!

Ovido - Quiz & Flashcards