Alla inlägg den 4 juni 2011

Av Emma - 4 juni 2011 23:17

Vädret är ju helt underbart för tillfället. Alldeles lagom varmt om dagarna och även på kvällarna. Kan det inte få fortsätta såhär nu? Det sägs ju tyvärr att det ska bli mildare nästa vecka =/


Hur som helst så har vi haft en jätte härlig dag med mycket sol och bus å lek. Även kalajs har det vart med god mat och tårta.


Nu har vi varit hos Dennis bror med sambo en sväng och nu ska vi mysa.


Gokväll!

Av Emma - 4 juni 2011 09:29

Sitter nu i Kungsbacka. Ska strax gå och äta frukost ihop med Liam och hans faster Lovisa. Pappa Dennis är och fiskar men kommer tillbaka i eftermiddag nån gång. Vädret ska bli kanon idag (dessvärre ska det bli varmare i Lidköping, men vi får hoppas att det blir tillräckligt varmt och skönt för att använda shorts idag).


Vi ska nog ta en vända på freeport sen. Jag måste köpa värmeskyddande till mitt hår för den jag hade har försvunnit helt spårtlöst. Mystiskt! Men sen ska vi nog försöka hitta en lekplats nånstans så att lilleman får leka av sig.


I eftermiddag ska vi på kalas och sen blir det förmodligen en lugn kväll. Ska försöka få Dennis att vilja hitta på något men vi får väl se vad det kan bli. Det är ju tyvärr en bit till stan men annars hade det varit mysigt att gå ut och äta eller nåt.


Nu är jag vrålhungrig så nu ska jag äta frukost!


KRAM

Ovido - Quiz & Flashcards