Alla inlägg under november 2010

Av Emma - 8 november 2010 22:24

Just nu går pensionärsjävlar på tv. Fan va kul det är! Dock är jag väääldigt trött just nu så sneglar bara lite på det. Spelar faktiskt in det så att jag kan se på de imorn istället :)


Jag och Linda gick och skrev på mina månadsrapporter förut. Dom uppe på handikappsenheten fullkomligt älskar Liam och jag klandrar dom absolut inte för de. Liam fick lite banan att smaska på så han kommer förmodligen inte ha nånting emot att följa med mig dit upp när det vankas att skriva månadsrapport nästa gång ;)


Efter att vi varit och lämnat alla papper så promenerade vi hem till mamma och pappa eftersom att Liam skulle vara där medan jag åkte iväg och tränade. Denna vecka ska jag försöker få in ytterligare en dag som jag ska träna på framöver. När Dennis är pappaledig så kommer jag träna tre dagar i veckan :) Tror det blir kanon. Sen om tre månader, när det är dags att köpa nytt träningskort, då har jag bestämt mig för att köpa ett träningskort med både gympa och gym, för då kan jag följa med Dennis och pumpa upp mina muskler på gymmet. Vissa delar av min kropp kan behöva en och annan tynglyftning :p

När jag kom hem stod maten serverad och hemmet var rent och fint. Silken karl jag har.


Imorn kl 12 blir det möte, sen ska jag och Liam förhoppningsvis träffa Rebecca och Wira och ta en fika. Möjligtvis så kommer Linda och lilla Joline också :)


Förresten så börjar jag bli väääldigt arg över att det aldrig dyker upp några lägenheter/radhus på ab-bostäder. Dom flesta som ligger ute just nu har en månadshyra på över 8000 kr och det är inget jag tänker betala. Dom som har en normalhyra ligger på fel ställe tyvärr! Jag hoppas att det snart dyker upp nånting. Vi har i alla fall samlat på oss ganska mycket poäng nu så jag tror vi kommer ligga bra till om vi gör intresseanmälan på olika lägenheter.. eller jag hoppas i alla fall de :) Jag vill ha en stor, rymlig och fin lägenhet. Runt 80 kvm eller mer. :)


Nu ska jag sova. Är jätte trött! Puss och kram

Av Emma - 8 november 2010 10:29

Då var det en ny vecka, åter igen. Vad ska ni göra i veckan?


Tusan så kallt det är ute.. Men solen skiner ju i alla fall så det kan nog bli riktigt skönt under dagen. Synd att det inte kan vara en aning svalare inne hos oss.. här är det kokhett!

Idag måste jag och Liam upp till mina chefer och lämna in min månadsrapport.. kanske bra om man får in den någon gång så jag inte står utan lön sen.. :P Jag måste även ringa försäkringskassan.


Helgen har varit bra. I fredags kom Dennis syster Lovisa hit och sen kom ju även min syster och hennes pojkvän, fast dom sov ju hos mamma och pappa :) I lördags så jobbade jag hela dagen tills igår morse. Vi bestämde oss för att ta en trip till Skara och sedan även Skövde, för vi skulle få kolla på en husvagn som Dennis chef har. Den var väl inte den snyggaste MEN det var en husvagn och jag vill ha de.. dessutom går det att göra den fin så köper vi den så ska jag måla, sy gardiner och ställa in fina ljus och grejer.. Kommer bli ap-snyggt :P

Vi köpte en gran igår.. en platsgran alltså.. i år SKA vi banni mig ha en gran. Förra året väntade vi, för de va ju tydligen onödigt att köpa en gran i tid, så när vi gav oss ut på jakt veckan innan jul va det slut överallt.. konstigt va? :P


Vet ni vad förresten?! Tre kronor har kommit ut på dvd.. ni kanske inte bryr er, men det gör jag! Bästa serien som nånsin gått på tv. Jag har redan beställt första boxen.. andra och tredje har jag önskat mig av Anna och Dennis :P


Nåja, nu ska jag koncentrera mig på att prata med Dennis :) Puss på er

Av Emma - 4 november 2010 22:15

Har tappat lusten helt när det kommer till att blogga men jag tänkte i alla fall uppdatera er lite om dagarna som gått.


Veckan har gått fort, som vanligt. Liam är det full fart på. Förra veckan började han gå utefter möblerna och väggarna så nu får han tag på ALLT. Han kan ta sig runt hela vårt vardagsrumsbord, gå utmed hela tv-bänken, vår hylla, inne i köket utefter kökluckorna. Ja nu är han överallt. Lilla killen!


Vi har tillbringat veckan ihop med Rebecca och Wira. Det har varit väldigt trevligt och nu märker man att våra barn börjar tycka om att vara i varandras sällskap. Idag satt Liam och sa "mpa" vilket står för lampa, för er som inte förstod de ;) medan Wira satt och visade att hon minsan kan vinka. Dom är för härliga, helt underbara! Sen tog dom varandras leksaker och hade sig, men det vart inga sura miner för de.


Imorn kommer min syster och hennes pojkvän hem till Lidköping. Även Dennis lillasyster kommer på besök. Jag ska jobba på lördag, känns lite tråkigt eftersom att jag gärna vill vara hemma när vi får besök. Men oftast går tiden väldigt fort på jobbet och jag kommer ju hem på söndag igen.


Har glömt att berätta att Liam fick en superfin overall utav sin farmor. Den va grå-svart-rutig med turkost på dragkedjan och i luvan. Runt luvan va det päls och den klädde min lilla prins jätte bra :)


Vet ni hur sugen jag är på att flytta? Varför kan det inte dyka upp något vi vill ha?! Jag gillar våran lägenhet, det har jag sagt förut, men jag blir stressad av den eftersom att det hamnar grejer överallt och för att vi inte har varken tvättmaskin eller diskmaskin i lägenheten. Det värsta är ju att vi har en tvättmaskin och diskmaskin ståendes i ett förråd och vi kan inte ha dom här...

Jag har insett att jag inte får vara för kräsen nu. Hittar vi en lägenhet som vi vill ha, då får vi ta den. Men jag kommer vara såpas kräsen så att jag tänker kräva att vi ska få plats med tvätt/diskmaskinen... tänker ALDRIG bo utan de igen.


Jaha, se där ja.. det blev allt lite skrivet. Ska försöka skriva snart igen. Ta hand om er :)

Av Emma - 1 november 2010 16:23

Det spelade uppenbarligen ingen roll att jag gick och la mig tidigt igår och somnade nästan direkt, jag är supertrött idag. Har känt mig som den sämsta mamman i världen idag för jag har verkligen inte orkat med nånting. Har haft sån huvudvärk och bara känt mig allmänt trött. Liam låg och sov i ca 3 timmar förut, jag va inte sen med att göra honom sällskap. Jag brukar ALDRIG lägga mig och sova på dagen, så ja, idag var jag verkligen trött.


Pappa kom nyss och hämtade lillgrabben. Jag ska göra mig i ordning för gympa. Känner mig inte det minsta sugen på de idag, men jag måste. Idag ska jag även köpa gympakort. Det är ju på tiden nu tycker jag ;)


Jag saknar Dennis så mycket. Har inte pratat med han nånting idag. Han hade ringt när jag låg och sov men då missade jag ju samtalet. Sen ringde han igen på eftermiddagen men då hade ju smarta jag glömt att sätta på ljudet på mobilen (som vanligt) så då missade jag de igen. Jag har försökt ringa ett par gånger men han jobbar ju så han har antagligen varit upptagen med annat. Typiskt!


Pappa ska köra mig till gympan. Vi får hoppas jag kan piggna till lite efteråt. Vet inte alls vad det är med mig idag.


Imorn kommer min storebror och hans familj ner. Jag har inte träffat dom sen i slutet av maj. Eller jo, Fredrik va nere nån gång på jobb men då träffade jag honom bara ett par timmar. Det ska bli jätte kul att träffa dm allihopa. Önskar det var oftare bara. Måste försöka åka dit lite mer. Har faktiskt tänkt att vi ska försöka ta oss till dom i november eller december. Då ska vi passa på att träffa Johanna och lilla Melvin också, om dom kan vill säga (och vill) :P


Nä nu ska jag ta och fixa mig i ordning. Lär ju ha problem med håret idag... blää för de! Hejdå

Ovido - Quiz & Flashcards