Alla inlägg under november 2010

Av Emma - 23 november 2010 20:09

Bästa kvällen är tisdagskvällen för det innebär nämligen DESPERATA HEMMAFRUAR! Åååh, vad jag älskar denna serie. Finns ta mig fan ingen bättre, förutom tre kronor då, men den går ju inte direkt på tv längre ;)


Idag har de varit snöstorm här. Det kändes som man skulle blåsa iväg utomhus och snön bara yrade omkring och kom från precis ALLA håll och man kan knappt fram med vagnen på vissa ställen. Liam gillade de inte för han skällde på snön :P Jag själv va inte heller stormförtjust precis (haha, storm.. nu va ju kul) ;)

Det blev en fika med bästa Rebecca och Wira idag. Det va skönt att komma ut lite och inte bara sitta hemma.


Jag har världens bästa pojkvän också. Han kom hem med en blomma förut. Det är våran nya kärleksblomma och han hoppades jag skulle vårda denna lite bättre än vad jag gjort med våra andra kärleksblommor :p Jag ska verkligen försöka, men jag är superdålig på att vattna och ha mig!


Vi har blivit erbjudna 4 stycken lägenheter idag. Dock är dom väldigt dyra och vi ska nog bara iväg och kolla på två utav dom för de känns som de inte är nån idé att ens kolla på dom som kostar alldeles för mycket.

På måndag ska vi iväg å titta på en fyra och en trea och på fredag ska jag ringa på en till lägenhet :) Får hoppas de löser sig. Jag vill flytta nu!


Ahja, nu ska jag strax lägga mig i soffan en sväng. Är trött och orkar inte sitta här.


                                                  
    VINTER


                             


     Liam åker pulka :)



Av Emma - 22 november 2010 22:49

Då va det en ny vecka, igen! För mig är det som fredag hela veckan, typ :P Märker ingen större skillnad, men det gör mig ingenting. Om ca 1½ månad börjar jag jobba igen och det ser jag fram emot. Tror det kommer bli kanon. Speciellt eftersom att jag bara kommer ha dagtid. I början kändes de inte helt okej men nu känns det väldigt bra :) Har två dygnspass kvar så jag är nöjd!


Idag gick jag och Liam upp vid 7 tiden. G-morfar kom och hämtade Liam strax efter 8 och då promenerade dom ut till majåker. Jag cyklade iväg till jobbet och gick på mötet. Det gick bra och vid runt 12 tiden var jag hemma hos mormor och morfar. Liam hade haft de kanon bra. Han har inget emot att vara utan mig. Tvärtom! Men jag får massa pussar och kramar när jag kommer tillbaka :)


Vi fick god mat och god fika. Jag kollade på massa bilder. Massa bilder på Jonas. Det var en bild som var tagen en sommadag. Jonas satt med alla sina kläder på. Han fick inte bada pga infektionsrisken. Jag satt med gråten i halsen när jag såg bilden. Stackars min älskade bror. Varför råkade just han ut för den där meningslösa sjukdomen? Varför råkar nån ut för den meningslösa sjukdomen?

Jag saknar Jonas så oerhört mycket. Vill träffa honom igen!

Av Emma - 21 november 2010 21:24

Helgen har varit bra. Igår fick Liam premiäråka sin pulka och de tyckte han var jätte kul :) Han såg så söt ut i den där lilla pulkan. Vi åkte lite i backen och de va väldigt spännande. Jag hoppas de blir mycket snö i år så att vi har något att sysselsätta oss med i vinter!


Kvällen igår spenderade vi hemma med god mat och lite tv-tittande. Mysigt att bara vara hemma och inte göra nånting ibland.


Idag har vi varit på Rydens och köpt två par jeans till Dennis, ÄNTLIGEN! Det va sannerligen på tiden. Jag och Liam blev utan kläder :P


Imorn ska jag på möte vid halv 9. G-morfar ska komma och hämta min lilla älskling så ska han få vara ute hos dom under tiden. Efter mötet ska jag racer-cykla hem till mormor och morfar så jag får krama mitt lilla hjärta. Vi ska få mat och lite "festfika" imorn eftersom att Liam blir hela 10 månader imorn. Tänk att tiden går så fort. Och tänk att jag fått världens underbaraste och bästa son. Jag älskar honom så oerhört mycket <3


Ahja, nu måste jag sätta mig och se lite på tre kronor och rensa tankarna!

Hejsvejs!


Av Emma - 19 november 2010 22:17

Helvete vad bra Jay är. Han är ju lätt den bästa i hela idol! Jag ryser så fort han börjar sjunga. Där har vi en som kan, jag hoppas han tar hem allt!


Idag har jag äntligen fått köpt en pulka till Liam. En fin blå. Imorn ska de ju bli snö så då ska vi inviga den :D Jag tror min lilla gosse kommer älska att åka pulka. Blir de tillräckligt med snö ska vi minsan gå till backen och åka lite också :)


Linda och Joline kom hit en sväng i förmiddags på lite kaffe. Liam sov sig igenom hela deras besök men vaknade precis innan dom skulle gå :P


Jag och Liam har även tvättat idag. Liam har faktiskt hjälpt mig. Han ställer sig upp vid tvättmaskinen och plockar ur kläderna. Det blir ju rätt när dom är tvättade och klara och ska ut men blir lite fel när kläderna ska in och tvättas :P men de spelar ju ingen roll, han försöker ju och är superredig min lilla älskling <3


Lussekatter är gott! Nu har idol börjat igen. Seee yaa!



Av Emma - 18 november 2010 22:08

Jag och Dennis satt och kollade på Robinson förut. Stör mig på att det går på torsdagar. När jag var gravid så gick de minsan på lördagar.. det va tider de :P Hur som helst, jag tycker man ser väääldigt ofta i tidningarna där de står om nån som varit med i Robinson som "pratar ut" och då säger dom typ "Vi fick ingen mat på flera dagar. Jag höll på att svimma. Jag fick inte åka hem. Jag blev sviken av resten av laget. Jag var så svag och orkade inte med nånting". Men allvarligt talat, vad fan trodde ni när ni sökte programmet? Att det skulle vara massa bad och sol om dagarna, att maten skulle komma serverad på en tallrik och att ni skulle bli bästa kompisar med alla i laget?

Alla är ju där av en anledning, och det är att vinna skiten och då låtsas väl alla vara "Bästa vänner"? Nåja..


Jag har jobbat idag. Det gick bra. När jag kom hem så satte jag mig direkt vid datorn för att kolla alla lägenheter som kommit ut på ab-bostäder och senätes hemsida. Det blev en stor besvikelse för de hade inte kommit ut nån :( Så jag bara satt där och tyckte synd om mig själv, som jag gjort dom sista veckorna. Sen kom Dennis hem med humöret på topp. Han ringde till Ab-bostäder och pratade lite med dom. Han frågade om vi kunde få byta lägenhet med någon annan ifall vi hittade någon som ville ha en tvåa istället för sin trea eller fyra. Det gick jätte bra svarade damen i telefonen. Så länge man inte tar dom där super populära områderna med uteplats osv, och de kan jag förstå.

Så nu frågar jag er där ute, är det NÅN i Lidköping som har en trea eller en fyra som vill ha en tvåa istället? Hör av er i såna fall.


Guuud, jag somnade förut när jag nattade Liam. Jag måste varit trött nu på kvällen. Det va så mysigt. Liam är världens underbaraste gladaste gosse. Han är jämt glad och skrattar åt allting. Jag älskar honom så oerhört mycket. Han är verkligen det bästa som någonsin har hänt mig, nånsin!


Imorn har jag tvättid på morgonen. Va duktig och städade nu i eftermiddag i alla fall men lär få dra en vända med dammsugaren i alla fall :) Ahja, nu blir de strax läggdags. Men hörrni, om ni vet nån som söker en tvåa och som har en större lägenhet så säg till :)


Natti!

Av Emma - 17 november 2010 22:11

Tjohoo!

Idag har jag och Liam promenerat ut till majåker hem till g-mormor och g-morfar. Det är ca 3-4 km dit ut. Duktiga vi är va? Glöm heller inte att vi promenerade hem sen också, alltså ytterligare 3-4 km. Vi är så jäkla hurtiga!

Det blev god mat, god fika och väldigt mycket bus väl där. Liam har varit på strålande humör idag. Så fort nån började skratta så skrattade Liam också. Han märker numer när nån tycker han är rolig så då spelar han liksom över lite, sötnosen :) Till och med när jag skulle lägga honom i vagnen för vila så låg han och skratta och det fortsatte han minsan med, trots att ingen va i rummet. Knäppisen <3


Imorn ska jag jobba. Börjar kl 8 och jobbar bara till 16.00 Det blir säkert bra! Jag MÅSTE städa också. Kanske kan passa på att göra de efter jobbet imorn när Liam ändå är hos sin mormor. Så får de nog bli. Har dock tappat orken helt när de kommer till våran lägenhet, för jag vill inget hellre än att flytta! Men snart lär de dyka upp nånting. Och vi ska ha en STOR fin lägenhet. Helst en fyra men jag tackar ju inte nej till en trea heller. Håll tummarna!


Natti!

Av Emma - 16 november 2010 22:16

Ooooh, man hade väl aldrig kunnat ana att Pauls fru är dotter till Felicia? Spännande! Längtar redan till nästa avsnitt.


Denna dag har varit jobbig. Ibland bara allt dras ned på botten och allt känns meningslöst. Nu handlade det mest om att vi aldrig ens blir erbjudna en lägenhet. Jag börjar bli jätte trött på att vi bor så trångt som vi gör och jag saknar våran tvättmaskin och diskmaskin. Det finns vissa som säger "Men ni bor ju så billigt där ni bor nu, varför ska ni flytta då?". Svaret är enkelt. Vi bor i en tvåa men vi är TRE personer. Sen kanske alla tycker att det var så fruktansvärt korkat av oss att flytta om vi nu ändå ville flytta snart igen och ja, jag kan hålla med. Men vi stod med EN inkomst och skulle du försörja tre personer, betala hyra, mat, räkningar osv.. man får prioritera och ibland blir det till de sämre. Nu har vi det bra ekonomiskt och kan med andra ord skaffa oss något större.


Liam sov en lång vända på för/eftermiddagen. Inte så konstigt med tanke på att han var vaken ca 2-3 timmar i natt. Det är första gången han nånsin varit vaken på natten. Han har bara vaknat vid feber och liknande förr men det kan man ju förstå. Hur som helst så fick Liam sova bredvid mig och Dennis i natt så under tiden som han låg vaken så låg jag och halvsov :P Han somnade i alla fall efter många om och men och resultatet idag blev en ooooerhört trött gosse. Min älskling <3


Vi gick ut och gick en vända förut. Helvete vad kallt det var. Kylan gick verkligen igenom kläderna. Brrr! Vi gick och hälsade på morbror Jonas och tände lite fina ljus. Gud så jag saknar honom. Saknaden är större vissa dagar än andra. Underbara älskade bror <3


Efter promenaden promenerade vi hem till mormor och Liam fick stanna kvar ett par timmar. Jag behövde gå hem och lägga mig och göra ingenting ett tag och sagt och gjort.. jag la mig framför tvn med bästa Tre kronor och såg några avsnitt. Dennis kom hem efter nån timme och gjorde i ordning hamburgare och vi fortsatte se på Tre kronor. Tror fan han börjat gilla de i smyg ;)


Nu är det snart läggdags för mig. Imorn ska vi hem till min mormor och morfar och äta mat, fika och busa lite. Hurtiga som vi är så ska vi promenera ut dit och sedan hem igen. Misstänker dock att morgondagen kommer bli snoooorkall men vi får palta på oss vinterkläderna och traska iväg i snabb fart :)


Förresten, jag hatar allt vad sladdar heter. Blääää! Tänkte ju lägga ut fina bilder som jag tog med mobilen förut, men nej, nu är sladden borta. Alla sladdar försvinner!!


Natti på er!


Här har ni låten jag tänkte lägga upp igår men som aldrig blev av. Denna låt är superfin. Lasse gör den jätte bra men Petter kan han med :)


Av Emma - 16 november 2010 10:52

Nu börjar jag bli rejält jävla trött på detta! Ingenting går min väg. Jag vill flytta, jag vill få ett bra schema när jag börjar jobba. Just nu känns verkligen allt helt jävla värdelöst. Och jag menar det.

Jag ÅNGRAR att vi flyttade från västgötagatan. Jag vill inte bo i en tvåa, jag vill bo i en trea eller i en fyra. Allt känns bara åt helvete! Säga vad ni vill men såhär är det.


Jag letar som en galning efter en lägenhet åt oss, men vi får verkligen ingenting! Vi blev ju inte ens erbjudna dom och jag börjar tappa tålamodet. Det värsta är att det inte finns något annat att göra än att vänta... denna jävla väntan!


Sen är denna dag åt helvete överhuvudtaget. Just denna dag hade vi kunnat hoppas över. Jag är INTE på humör. Jag vill bara lägga mig under täcket och titta fram om några dagar. Då kanske allt känns bättre!


Ahja... ha det så bra!

Ovido - Quiz & Flashcards