Alla inlägg under oktober 2010

Av Emma - 26 oktober 2010 13:25

Ikväll eller imorn bitti ska Dennis åka neråt i landet. Kvar blir Liam och jag. Känns jätte tråkigt. Tycker inte om att sova själv och saknaden efter Dennis blir enorm så fort han är borta. Men det ska väl gå bra. Han kommer hem på fredag. Risken finns dock att han måste åka iväg på måndag igen. Suck, suck och åter suck!


Jag är skitnyfiken på hur mycket jag ska få i lön imorn. Man brukar väl få specifikation dagen innan löning? Inte har det kommit nåt i lådan idag inte. Men dom kanske inte delar ut sån post på tisdagar? Det kanske bara är reklam? Jag får vackert vänta tills imorn helt enkelt.


Det blev kanon bra med skötbordet. Den står bredvid Liams säng nu. Är nöjd. Jag skulle dock bli ännu mer nöjd om vi kunde hitta oss ett annat hem så småningom. Det lär ju inte bli någon flytt inom de närmsta halvåret men sen ska vi fan ha hittat nåt. Gud vad jag ångrar ibland att vi flyttade hit.. fast ändå inte. Jag saknar bara vår gamla lägenhet. Området kunde helt klart kvittat för jag trivdes inte alls. Men vår gamla lägenhet. Vårt fina sovrum. Det var gigantiskt! Blir deprimerad av å tänka på den. Men jag ville ju som sagt inte bo där så att flytta därifrån va en lättnad samtidigt som jag sörjde lägenheten.. :(


Jag ska göra en pastasallad sen. Antingen ska det va kyckling i eller så tar jag lax. Eller så gör jag två stycken sallader. Spelar ju ingen större roll. Jag måste göra mycket. Dennis ska få med sig många lådor nu när han ska iväg. Jag är som en liten hönsmamma när Dennis ska iväg till jobb eller om han ska resa bort.. jag ska fixa och dona mat för jag avskyr bara tanken på att han är hungrig på jobbet.


Nåja, nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och sedan måste jag städa. Ska nog ringa min mor och kolla om hon har lust att ta hand om sitt barnbarn lite senare medan jag fixar mat och städar. Ha en bra dag. Kanske skriver senare.


Jag älskar Dennis och vår son Liam mer än livet <3

Av Emma - 26 oktober 2010 10:53

God förmiddag :)

Liam ligger just nu och sover och jag försöker äta frukost i lugn och ro. Det går lite sisådär. Telefonen ringer hela tiden. Gud så populär jag är :P


Igår åkte jag som sagt va iväg och tränade. Men vet ni vad?! Jag glömde mitt presentkort så det blev inget gympakort köpt igår heller. Attans! Men jag funderar på att dra iväg och träna en sväng på fredag så då ska jag passa på att köpa de.. om jag inte glömmer presentkortet igen vill säga ;)


Idag är de öppna förskolan, men ärligt talat känner jag inte alls för de idag. Det blir nog att vi går och träffar Linda och Joline en sväng lite senare.


Hörs kanske sen. Puss hejs



Av Emma - 25 oktober 2010 17:04

Idag var jag och handlade ett nytt skötbord till Liam. Det andra fungerar inte att ha i denna lägenhet och min rygg fixar inte att sitta på golvet och byta eftersom Liam sticker iväg på 2 röda och jag vill inte byta i soffan för tänk om det skulle komma bajs på den... vem vill de liksom?!

Hur som helst så packade jag upp den för att montera ihop den, men ärligt talat så fattade jag ingenting! Jag fick ge upp. Jag är helt okunnig när de kommer till att montera ihop saker.


Fick i alla fall ett uppiggande sms av Molle i morses. Det stod att det var bevisat att när man får barn blir man smartare. Jag måste hålla med. Jag är smartare än nånsin! ;)


Nä, nu måste jag äta, klä på mig träningskläder och åka iväg å träna. Idag ska jag köpa träningskort också så nu i veckan ska jag nog banni mig träna två pass. Nästa får de bli tre pass. Jag ser mina muskler komma. Tjohoo!


Hej så länge :)

Av Emma - 22 oktober 2010 10:27

Grattis till Liam som blir 9 månader idag. Mammas lilla älskling <3


Nu har jag bestämt mig. Vi ska bo kvar här tills den dagen vi får ett radhus. Det är ju i ett radhus jag vill bo och då är det ingen idé att vi skaffar oss en lägenhet som vi vet att vi kommer ångra. Förr eller senare dyker det upp ett hus som vi får men fram tills dess gäller det att vänta. Jag tänker vänta, oavsett hur gärna jag vill flytta till större. Men inom 6 månader har vi förmodligen fått ett radhus och jag kan mer än gärna vänta tills dess, bara jag får ett sånt fint hus :)


Fan vilken jävla magvärk jag har. Det gör så ont :( Tur att jag ska iväg och köpa en jacka om en stund.. man måste ju få göra sig själv lite glad såna här dagar.


Det är snö ute. Det är fint, men nu håller det på att smälta, vilket inte gör mig nånting för jag tycker det är alldeles för tidigt för snö. Okej om snön kommer i mitten eller i slutet av november, men i mitten av oktober?! Det känns inte helt okej. Känns ju som det nyss var sommar. För ca 2½ månad sen var vi på daftö och då va det sommar. Det är ju helt otroligt vad fort tiden går.


Ahja, nu ska jag duscha och göra mig lite fin. Senare blir det en promenad med Linda och hennes tös. Jag måste packa också.. vi åker ju till Kungsbacka i eftermiddag!


Hörs kanske sen. Hejhej

Av Emma - 21 oktober 2010 22:35

Gokväll :)

Vet ni vad? - Jo, jag fyndade ett par jeans för 99 kr på Gina förut. Dessutom hittade jag en snygg jacka på H&M, men den ska jag köpa imorn. Det var en höst-jacka, skitsnygg. Har alltid velat ha en sån. Eller alltid kanske var att överdriva, men jag har länge velat ha en sån :P

Å andra sidan kanske det är knäppt att köpa en höstjacka nu när det är svinkallt och snöar ute? :P Men men, jag vill ha den jackan, den är på ett jäkligt bra pris och dessutom kan man ju använda den som vårjacka också.

 

Imorn är det fredagen den 22 oktober. Det innebär att Liam blir 9 månader i morgon. Kan ni förstå vart denna tid tagit vägen? Jag la mig i sängen förut och bara kollade på vår fina underbara son, detta mirakel. Han är ju alldeles, alldeles perfekt. Tiden går så fort. Känns ju som det var nyss jag fick hålla i honom för första gången. Jag älskar honom så oerhört mycket. Finns ingen som är underbarare och mer perfekt än min Liam <3

 

Måste packa ner lite kläder till oss imorn också, men det gör jag och Liam imorn förmiddag. Sen ska vi ut och gå.

 

Hmm, på ett sätt är det lite mysigt med snö, men det känns så tidigt. Tänk att jag va gravid förra året. Förra julen var jag höggravid och denna julen kommer vi ha en liten kille på 11 månader med oss. Det är helt underbart <3

Jag är så lycklig som fått en så fin son och en så fin sambo!

 

Nu ska jag göra mig klar för sängen. Natti natti :)

Av Emma - 21 oktober 2010 13:48

Förut när jag va nere i tvättstugan för att lägga in dom nytvättade kläderna i torktumlaren möttes jag av ett badkar. Det va vatten på HALVA golvet i tvättstugan! Tydligen har de tagit stopp i röret och på så viss gick inte vattnet ner utan ut på golvet istället. Det var ju bara att börja svabba upp de där jävla vattnet. Och inte nog med de så hade jag Liam med mig ner i tvättstugan så honom fick jag sätta ner i en ikea-påse, men det tyckte han va jätte kul så det va ju bra att nån njöt av situationen. Gränsen gick dock när jag tog fram svabben och de kom ut en stooor jävla spindel ur den. FY.. den dog sen!


Jag var i alla fall duktig och ringde vaktmästaren som genast kom och fixade problemet, så förhoppningsvis klarar sig nästa person bättre där nere än vad jag gjorde ;)


Det har snöat här idag. Känns det inte lite väl tidigt? Hmm, har inte varit ute än idag.. har haft fullt upp med tvätten. Nu sover Liam så vi får ta det när han vaknat. Är sugen på att handla något till mig själv. Haja, vi får se.


Hörs sen. Hejdå

Av Emma - 21 oktober 2010 09:10

Godmorgon!

Gud så gott jag sovit i natt. Va så trött igår kväll så jag stensomnade så fort jag la mig. Liam somnade vid 7 tiden igår och sov fram till kl halv 9 i morse. Jag klagar absolut inte, han är så duktig och jag är så stolt över honom. Det är skönt med rutiner. Ångrar definitivt inte att vi varit bestämda med alla tider, det lönar sig helt klart :)


Fy sjutton så ont i magen jag har idag. Usch :( Idag har vi tvättid och tur är väl det för högen med kläder liknar numer ett stooooor berg. Dessutom kan jag passa på att vila magen under tiden som maskinen tvättar mina kläder.

Behöver jag tala om hur mycket jag saknar vår egna tvättmaskin? Guess not...


Nu ska jag sortera tvätt och få igång en tvätt. Hörs kanske senare. Hejdå


Av Emma - 20 oktober 2010 22:08

Gokväll på er :)

Min dag har varit kanon. Har mått oerhört bra hela dagen, och det har känts så skönt att jag inte stressat upp mig för nånting.

Morgonen tillbringade jag ihop med Linda och våra underbara barn. Vi tog en morgonfika på 3B och det var supermysigt. Mer sånt. Vi har nu infört en ny tradition och den traditionen innebär att vi ska äta frukost inne i stan en gång i veckan. Alltid kul att ha något att se fram emot.

Fick hålla lilla snuttan idag också. Hon är helt bedårande. Lik sin mor, helt klart ;)


Efter fikan promenerade jag och Liam ut till majåker och hälsade på gammelmormor och gammelmorfar. Vi blev bjudna på god mat, god efterätt och god fika.


Vid 6 snåret kom vi hem från gammelmormor och gammelmorfar och då kom pappa Dennis hem och busade lite. Liam blev helt överlycklig när han fick se sin far. Det är lycka det <3


Nu sitter jag uppe i min ensamhet, men strax ska jag gå och lägga mig. Imorn bitti kommer det några mätgubbar hit som ska mäta fönster och balkongdörr för allt ska bytas ut. Gött säger jag då :) Dock letar vi ju ny lägenhet, men alltid kul med något nytt.


Godnatt sötnosar :)

Ovido - Quiz & Flashcards