Alla inlägg under april 2011

Av Emma - 11 april 2011 21:12

Idag försov vi oss. Inte lite heller. Fy satan vad jag hatar att försova mig. Jag minns inte när det hände sist. Jag hade ställt klockan på 5.30 just för att jag absolut inte ville stressa idag. Kl 6.35 vaknar jag av att telefonen ringer. Helt yrvaken tar jag tag i min mobil för att kolla på klockan.. 6.35 Jag bara for upp ur sängen och svarade i telefonen. Det var min mormor som ringde för att be mig ta med havregryn för hon skulle göra gröt till Liam när vi kom med honom.

Jag behöver väl inte tala om hur stressad jag blev. Pappa skulle komma och köra oss till mormor och morfar 6.40 då Liam skulle vara där under dagen då jag börja kl 7. Som tur var så hade jag packat alla Liams grejer dagen innan och gjort smörgåsar och fixat mat till mig själv idag. På nåt sätt hann vi med allt och jag kom inte försent. Vi var ett riktigt teamwork i morse min lilla prins och jag <3 Men det gjorde ont i mig att lämna bort honom idag. Han förstod inte alls vad som hände när vi lämnade honom hos mormor och morfar och sedan åkte iväg igen, min lilla älskling!


Hur som helst så kom vi iväg och allt gick bra men nu är jag heeeelt slut i kroppen. Jag är verkligen trött men ska hålla mig vaken tills min karl kommer hem från jobb så ska jag hjälpa honom göra i ordning lite smörgåsar till hans jobbdag imorn.. jag är la en för go fru jag :P


Vi ska köpa en liten minidammsugare till Liam. Han fullkomligt älskar våran och ska hela tiden vara med och hålla i dammsugaren själv, så nu ska vi kolla efter en liten dammsugare som blir hans alldeles egna. Klart att han ska få de :)


Nej, nu ska jag ta de lite lugnt och inte göra nånting.

Natti!

Av Emma - 8 april 2011 17:07

Silken tröttmössa jag är! Låg och drog mig för länge i sängen i morse. Gick upp vid kvart över 6 istället för innan 6. Inte bra, fick stressa lite i slutet, men ändå kom jag före den andra personalen så hade nog kunna lugna mig lite iaf :P


Nu är det ÄNTLIGEN fredag, och denna helgen är jag helt ledig. Även nästa helg. Det känns så skönt. Har hunnit med att skriva ansökan om tjänsteledigt idag. Skönt att få de gjort. Sen var jag uppe och kolla hur de gick med min ansökan om semester och fp och de verkade gå bra :) Går allt som de ska får jag sluta redan den 9 maj istället för den 28 maj ;) Inte helt fel de ni!


Glömde mina solglajjor hos min chef också, attans! Dom är ju helt nya :( Hoppas dom ligger kvar på måndag.


Fick förresten köpt 2 nya tröjor från Gina idag. Dom kosta 49 kr styck. Värsta kapet ju :D Riktigt sköna va dom också.


Hur som helst, ikväll får vi finfrämmat. Min storebror och alla barnen kommer ner så ikväll ska vi hem till mina föräldrar och äta lite mat och sådär. Ska bli jätte trevligt. Det var så längesen vi träffades och jag har saknat dom väldigt mycket!!


Måste nog ta tag i allt som skall göras. Duscha var de ju.. suck!!

Ha en bra kväll!

Av Emma - 5 april 2011 22:59

Idag fick jag en dator utav min karl! Min pappa kände en på sitt jobb vars dotter sålde denna. Den är knappt ett halvår gammal och passar mig kanoners. Det är en liten PC-dator. En rosa ;) Flashigt värre!

Den har bra minne, är supersmidig att ha med sig överallt och den ser verkligen helt oanvänd ut. Jag är supernöjd :) Och vet ni vad... JO - denna dator tar emot mitt minneskort från kameran så nu jäklar kommer jag inte undan med att inte lägga upp bilder ;)


Liam och jag har haft en slappardag idag. Vi gick upp strax innan 8, sen somnade vi igen vi halv 11. Klockan 13 vaknade jag och började fixa i ordning lunch, fiskbullar, potatis och ärtor. Klockan 13.30 vaknade Liam och då åt vi. Liam mumsade glatt i sig, likaså jag. Fiskbullar i dillsås är sjukligt gott!!

Min mor kom hit på eftermiddagen och var lite barnvakt åt Liam medan jag fick cykla in till stan och gå upp till kontoret för att ansöka om semester och fp. Har sökt 3 veckor innan jag går på hp, vi får väl se hur de blir med de. Men hur mycket är de inte som ska skriva med när man ansöker om ledigt då? Jag har fått skriva ner alla datum jag jobbar, vilka tider jag jobbar, alla raster, vilka brukare jag är hos osv osv. Ett jäkla meckande!

Likaså när man skriver sin månadsrapport, det är ju inte bara den man ska skriva i utan det är ju typ 5 papper till. Ahja, nu är det hur som helst gjort.

Kom även därifrån med ett extra arbetspass i maj.. hmm, känner väl lite sisådär inför de men jag var tvungen för att få mina timmar att gå ihop.


Imorn är jag åter igen ledig. Då ska jag tvätta golvet, fixa med lite tvätt och sen flytta in Liams leksaker tillbaka till de rummet som ska vara hans. Dom skulle ju komma och tapetsera om snart men det har dom ju inte gjort så nu skiter jag i de.. när dom väl kommer får vi plocka ut allt igen.. Dennis ska få ringa dom imorn och fråga hur de går för dom och när dom kommer hit. Vi ska ju även få göra om båda badrummen då de har runnit in vatten från taket. Inte så trökigt att få helt nytt ;)


Nä, nu ska jag sova. Natti!

Av Emma - 2 april 2011 20:35

Idag vart de jobb igen då. Började kl 7.45 och slutade vid 13. Helt slut har jag varit idag. Antar det är graviditeten som gör mig såhär trött. Man tappar ju rätt mycket kraft när man är gravid, det minns jag mycket väl från när vi väntade Liam. Skillnade på då och nu är att jag la mig och vila typ 1-3 timmar varje dag, antingen före eller efter jobb. När jag gick på havandeskapspenning kunde jag sova 5 timmar om jag var riktigt trött. Som ni förstår är ju det helt omöjligt å göra nu. Dom flesta dagar blir det ingen vila alls men ibland lägger jag mig och sover när Liam sover middag och det kan handla om allt mellan 30 min till 2 timmar. Men som jag sa så händer det långt ifrån alla dagar så nu för tiden är jag oerhört trött och krafterna tar snabbt slut, men jag måste ju ändå orka. Jag har ju inget större val.

Ikväll var jag så trött att jag började gråta när Liam inte somnade kl 19 när han brukar. Han var på bushumör och jag sååå trött. Nu har dock busfröt somnat. Han somnade runt 20 idag istället, vilket egentligen är helt okej, men jag föredrar ju 19 tiden :P


Det blev en fika med Martina idag efter jobbet :) Vi kom fram till att det är ganska precis 3 månader sedan vi sågs sist. Känns absolut inte som det var så längesen. Trevligt hade vi i alla fall.


Skulle tagit en promenix med Linda i eftermiddag också men tiden bara försvann och helt plötsligt va det kvällen för Liam. Vi ska ses på en promenix imorn istället :)


Nu ska jag se på snabba cash med lillebror, om han fortfarande vill se den de klart. Efter den filmen (om jag ens orkar se klart den) så ska jag SOVA. Och imorn ska jag ta SOVMORGON! Liam ska sova nere hos mina föräldrar för jag känner bara att jag måååste sova ut imorn. Ska ta sovmorgon till kl 9. Får hoppas våran lilla bebis i magen tillåter mig denna sovmorgon bara. Kan ju tala om att vi har en riktig liten vilde att göra med i magen :P precis som sin storebror! ;)


Nu ringde min älskling :D Ska tala lite med honom innan filmen.

Hejhej!

Av Emma - 1 april 2011 10:27

Idag har Liam och jag haft morgonmys. Nyss somnade han i min famn framför madicken. Han var så trött, min älskade lilla plutt. Finns verkligen inga ord som kan beskriva min kärlek för Liam.


När Liam vaknar så ska vi cykla hem till g-mormor och g-morfar. Vädret är ju inget skoj inte så jag känner inte för att promenera dit idag, men eftersom vi fått en så fin cykelsits av pappa Dennis så kan vi ju faktiskt passa på att trampa dit på cykeln :)


Dennis har åkt iväg nu. Han åkte tidigt i morse. Han ska ju till mörrum och fiska med sin kusin och som han har längtat. Hoppas dom får det bra och att vädret håller sig fint där borta :)


I onsdags var vi på kss och träffade en läkare för att diskutera min förlossning. Nu känner mig jätte trygg. Läkaren var helt fantastiskt bra. Är så nöjd!


Igår gick jag in i v.24 Tiden går verkligen fort denna gång. Sparkarna i magen är så himla mysiga. Det är vid denna tid man ska njuta.. om några veckor är magen tung, jobbig och besvärlig.


Nåja, jag skriver mer sen. Ska plocka i ordning lite här hemma då de ser ut som ett bombnedslag!! Sen måste jag ringa mormor och morfar och säga när vi dyker upp. Efter kl 16 ska jag, Liam, mamma, pappa och kanske Alfred åka till Skara. Har lockat med dom dit då jag ville kika på ett par skor ;) Dom sålde 2 par för 199 kr och jag behöver bara 1 par skor (om ens de), och jag vet att mamma ville ha såna så då är de ju bättre vi köper 2 par ihop :)


Ha en bra dag :)

Ovido - Quiz & Flashcards