Alla inlägg den 21 april 2011

Av Emma - 21 april 2011 20:47

Förra månaden (mars) så skaffade jag telia max 25. Det har varit kanon. Man skriver gratis sms, surfar gratis och ringer gratis till alla inom telia. Men idag fick jag fakturan från dom som låg på 660 kr vilket för mig är helt obegripligt. Hur jag än räknar och försöker förstå hur dom fått fram summan 660 kr så får jag inte fram den summan. Dom jag pratar mest med har telia, och dom som inte har telia föredrar jag att skriva sms till, så detta är verkligen knepigt. Dom måste gjort fel på något sätt.. jag hoppas verkligen de i alla fall!


Blev en vända på stan idag. Jag och Liam tog en härlig promenad dit när han hade vaknat. Och gud så varmt och skönt det var ute idag. Rena rama sommarvärmen ju! Mötte upp mamma/mormor en sväng som följde med en liten tur på staden. Jag hittade väldigt mycket fina grejer till Liam så han fick sig mycket nytt idag :) Det var behövligt!


Det blev grillning hos mor och far ikväll. Riktigt mysigt. Tänk att det blivit så varmt och skönt på så kort tid. Såhär får vädret gärna vara året om. Jag älskar vår och sommar. Det finns inget bättre! Jag ska njuta fullt ut denna vår och sommar för det går så himla fort.


Hmm, nu har jag gjort i ordning smörgåsar inför imorn. Känns sådärkul att behöva jobba imorn. Börjar kl 7 så det blir tidigt upp och de innebär ju tidigt i säng ikväll. Mina grabbar ligger och sover så jag kan ju lika gärna lägga mig jag med. Men först ska jag dricka lite oboy och fixa i ordning det jag ska ha på mig imorn så jag slipper springa omkring imorn bitti och ha panik för att jag inte hittar mina kläder :P


Nåja, nu skall jag lägga mig lite framför tvn och slappa innan läggdags!

Hejsvejs!

Av Emma - 21 april 2011 11:38

Idag har vi varit på mvc Liam och jag :) Han skötte sig alldeles exemplariskt min lilla gosse. Jag tog med lite majskrokar som han fick sitta och smaska i sig när vi var inne hos barnmorskan och de nöjde han sig med.

Allt såg jätte bra ut med magen och bebisen. Sf-måttet låg på 24, vilket sf-måttet var med Liam i v.25 Tyckte det var lite märkligt för jag tycker jag är mycket större nu, men å andra sidan hade jag olika barnmorskor med Liam varje gång och alla mäter ju olika. När barnmorskan tryckte på magen så började bebisen sparka massor. Det såg ut som hela havets stormar :P


Idag går jag minsann in i v. 27(v.26+0). Är det inte helt sjukt hur fort tiden går? Det känns som det var igår jag fick plussade. Minns det så väl. Jag vågade inte titta på stickan så Dennis fick göra de åt mig. Han kom in till mig och sa "Det var som jag trodde. Vi ska ha barn om 9 månader". Först kom det lite som en chock, men nu är vi båda helt överlyckliga över detta barn. Jag längtar så tills vi får hålla lille bebisen i magen i våra famnar.


Imorn börjar den roligaste jobbhelgen för mig. Jag jobbar fre-mån. ALLA röda dagar. Känns väl lite sisådärkul, men det är bara å gilla läget. Nästa vecka jobbar jag bara måndag och sen fre-lördag. Skulle egentligen jobbat mån, tors-fre och lördag, men det hade strulat till sig på jobbet så fick byta lite dagar, vilket egentligen passar mig bättre, så det blir kanon :)


När Liam vaknar ska vi käka lite mat sen pallrar vi oss till stan. Ska köpa dom där shortsen till lilleman. Sen kanske jag kan hitta något linne till mig själv. Har ju inte fett med kläder å välja på för tillfället :P


Nej, nu ska jag ta och äta nånting innan gossen vaknar. Har suttit och ätit lite choklad, som vanligt så det skadar ju absolut inte med en promenad sen!!


Ha en bra dag!

Ovido - Quiz & Flashcards