Alla inlägg den 12 april 2011

Av Emma - 12 april 2011 22:49

Idag har jag varit ledig och vilket innebar en HEL ledig dag tillsammans med min älskade lille prins. Jag har verkligen längtat efter en dag helt ensam med Liam. Det känns som det var evigheter sedan vi gjorde något bara han och jag utan en massa måsten.

För det första sov min lilla knoe till 8.20 idag så vi båda var helt utvilade efter en skön soven natt. Jag vaknade lite tidigare av att jag var tok kissenödig.. huga, det är fruktansvärt å vakna av att man är så kissenödig..


Vi åt en mysig frukost, sen gjorde vi oss i ordning och knatade fram till stan. Först hälsade vi på mitt jobb då jag skulle lämna ett papper till mina chefer. Ni kan ju tro att Liam fick massa komplimanger utav alla arbetskompisar där uppe. Han bara satt och titta på alla och till slut börja han prata som bara den. Min lilla plutt <3

Efter vi varit på kontoret tog vi en vända på stan. Liam fick sig två nya kepsar. Hans gammelmorfar tyckte att Liam minsann skulle ha en keps nu när våren är här så han fick sig en peng för att köpa sig de ;) Jag kunde ju inte bestämma vilken av dom vi skulle ta så de fick bli båda.


Liam fick sig även en dammsugare idag också. En blå fin variant. Han tycker dessvärre fortfarande att familjens stora dammsugare är roligare :P Hoppas han kommer på hur kul hans egna egentligen är.


Nu skall jag göra mig i ordning för sängen och lite skönhetssömn. Ska bli himla skönt ska jag säga er. Jag är ju trött mest hela tiden! Imorn lägger jag upp bilder på magen :) Natti natti!


Ovido - Quiz & Flashcards