Alla inlägg den 11 april 2011

Av Emma - 11 april 2011 21:12

Idag försov vi oss. Inte lite heller. Fy satan vad jag hatar att försova mig. Jag minns inte när det hände sist. Jag hade ställt klockan på 5.30 just för att jag absolut inte ville stressa idag. Kl 6.35 vaknar jag av att telefonen ringer. Helt yrvaken tar jag tag i min mobil för att kolla på klockan.. 6.35 Jag bara for upp ur sängen och svarade i telefonen. Det var min mormor som ringde för att be mig ta med havregryn för hon skulle göra gröt till Liam när vi kom med honom.

Jag behöver väl inte tala om hur stressad jag blev. Pappa skulle komma och köra oss till mormor och morfar 6.40 då Liam skulle vara där under dagen då jag börja kl 7. Som tur var så hade jag packat alla Liams grejer dagen innan och gjort smörgåsar och fixat mat till mig själv idag. På nåt sätt hann vi med allt och jag kom inte försent. Vi var ett riktigt teamwork i morse min lilla prins och jag <3 Men det gjorde ont i mig att lämna bort honom idag. Han förstod inte alls vad som hände när vi lämnade honom hos mormor och morfar och sedan åkte iväg igen, min lilla älskling!


Hur som helst så kom vi iväg och allt gick bra men nu är jag heeeelt slut i kroppen. Jag är verkligen trött men ska hålla mig vaken tills min karl kommer hem från jobb så ska jag hjälpa honom göra i ordning lite smörgåsar till hans jobbdag imorn.. jag är la en för go fru jag :P


Vi ska köpa en liten minidammsugare till Liam. Han fullkomligt älskar våran och ska hela tiden vara med och hålla i dammsugaren själv, så nu ska vi kolla efter en liten dammsugare som blir hans alldeles egna. Klart att han ska få de :)


Nej, nu ska jag ta de lite lugnt och inte göra nånting.

Natti!

Ovido - Quiz & Flashcards