Alla inlägg den 22 februari 2011

Av Emma - 22 februari 2011 21:31

Guud så fint de programet är. Såg ni de idag? Jag blev helt rörd. Idag handlade det om en familj som var otroligt fattig. Dom hade inte alls mycket pengar, men det värsta av allt var att deras lille son Fabian hade dött i mammans mage för inte längesedan. Hon hade vaknat på natten av att det var helt blött i sängen och hon trodde det var vattnet som hade gått, men de var blod. Den kommande dagen skulle dom åka in och starta förlossningen. Det blev inte alls som dom hade tänkt sig. När lille Fabian hade kommit ut kom barnmorskorna med honom inlindad i en filt, men han levde inte :( Familjen fick åka hem utan sin bebis. Det måste vara den värsta mardrömmen som finns. Att få åka hem utan sitt barn. Dessutom att se alla som går där glada och lyckliga med sin lilla bebis hos sig. Jag satt och grät idag. Det gjorde så ont i mig. Stackars, stackars familj. Och inte nog med de, dom hade kvar en faktura på 7500 för sonens gravsten som dom inte hade råd att betala. Kan ni tänka er det dåliga samvetet dom gått och burit? Men Sofias änglar hjälpte dom, riktiga änglar.


Som sagt, jag ÄLSKAR de där programet. Dom som är med där är helt klart värda att bli hjälpta. Alla som dom har hjälpt har verkligen varit värda allting.


Nåja, jag blir så ledsen av att skriva och prata om de. Jag sa till Dennis när vi såg på programet "Tänk om man skulle få åka hem utan sitt barn från BB" och han svara "Nej... jag tänker inte tänka tanken. Det är de värsta som någonsin skulle kunna hända". Det är de verkligen!


Nej, om vi skulle prata om något roligare.

Jag och Liam åt lite glass med chokladsås förut. Det är ju sååå gott. Även jag älskar glass. Fast idag nallade jag på Liams :P Efter de orkade vi busa en massa mer. Liam har en söt nyckelpiga som har massa knappar. När man trycker på knapparna spelar dom musik. Liam älskar den leksaken. Han sitter på knä varje dag och trycker på knapparna och dansar till musiken. Han kan sitta där länge, länge och bara dansa. Jag blir så lycklig av att se honom greja och att han tycker de är så kul.

Vi tog även ett bad ikväll. Liam ÄLSKAR att bada. Han tycker de är så roligt. Min lilla skrutt <3 Som jag älskar honom!


Nu ska jag strax göra mig i ordning för sängen. Börjar bli jätte trött. Skulle egentligen vilja se på big brother men de börjar ju sååå sent (kl 22).. :P

Vi får se hur jag gör. Natti natti på er!

Av Emma - 22 februari 2011 15:15

Idag har jag varit på hela två möten. Klockan halv 9 började de första så det var bara att släpa sig upp ur sängen (trots sin lediga dag) och trampa iväg på cykeln. Liams mormor kom och hade hand om busungen här hemma :)

Klockan halv 10 slutade de första mötet och klockan 10 började de andra mötet. Apt! Vi hade lyftteknik idag och de var väldigt nyttigt att lyssna på. Dessutom fick vi gå på ett studiebesök. Kan inte säga att jag blev avundssjuk på dom som jobbade på de stället. Ett sånt ställe skulle jag helt klart kunna tänka mig att arbeta på. Jag ska allt söka. Det skadar ju aldrig :)


Nu sitter jag bara och tar de lite lugnt. Liam står framför tvn och stänger av, sätter på, stänger av, sätter på.. typiskt att dom kommer på hur dom ska göra sånt där. Liam har sysslat med de sen han lärde sig att stå upp. Alltså sen ca ett halvår sedan.. Han är verkligen på ALLA knappar. Det är de roligaste som finns, att få trycka på knappar. Speciellt dom man inte får röra, såklart. Nån gång lär han väl sig.

Har jag nämnt de att Liam pratar OTROLIGT mycket? Han pratar jämt. Dock inte så förståerligt, men han brukar säga massa bokstäver och i slutet säger han alltid "jobba", jag tror att han försöker säga nåt om att man ska iväg och jobba :P Det låter för sött.


Ikväll är Sofias änglar. Silket program. Jag älskar att kolla på de, men jag blir så ledsen jämt. Det är så hemskt vad folk gått igenom. Usch! Ett mycket bra program i alla fall. Hoppas dom gör en säsong till sen.


Såg förresten att Ullared började igår igen. Börjar inte de bli lite uttjatat nu? Så jäkla kul är de väl inte?


Ja just de ja, imorn är dagen med de stora D:et igen :P Wohooo! Sen ska jag jobba fjuttepasset. Nu verkar de dock som att dom ska flytta dom timmarna till en annan dag och de hoppas jag verkligen på. Känns otroligt ovärt att gå till jobbet 3 timmar när man lika gärna kunde varit helledig.


Ahja, nu ska jag fortsätta busa med min klätterapa till son. Min lilla skrutt <3

Ha en bra dag!

Ovido - Quiz & Flashcards